(VIDEO) Ubisoft a anunţat patru jocuri Assassin's Creed

  • Primul joc este Assassin's Creed Mirage cu un hoţ de stradă ce devine asasin pe străzile Bagdadului în timpul Califatului Abbasid în secolul al nouălea.
  • Al doilea este Assassin's Creed: Jade, un joc ce va fi lansat pe telefoane mobile, plasat în 215 î.Hr., în timpul dinastiei Qin, China , cu un asasin care se caţără pe Marele Zid Chinezesc
  • Al treilea este Assassin's Creed: Red care este plasat în Japonia în perioada feudală, dezvoltat de Ubisoft Quebec.
  • Al patrulea este Assassin's Creed: Hexe, plasat în ultimele etape ale Sfântului Imperiu Roman, în timpul proceselor de vrăjitoare în secolele XVI-XVII, fiind dezvoltat de Ubisoft Montreal.
  • Red şi Hexe fac parte din jocul Assassin's Creed Infinity care va fi live-service , cu mod multiplayer şi numeroase teme istorice.
  • Assassin's Creed Mirage va fi lansat în 2023, Red şi Hexe în 2024.
264 afișări
Imaginea articolului (VIDEO) Ubisoft a anunţat patru jocuri Assassin's Creed

Sursa Foto - Ubisoft

În ultimii 15 ani, fanii seriei au  experimentat diverse teme istorice într-o vânătoare de templieri ce se desfăşoară de-a lungul mileniilor - au început cu Ierusalimul pe durata celei de-a treia cruciade  şi Veneţia, Roma şi Constantinopol în Renaştere.

Au vânat urşi în pădurile Americii de Nord şi britanici în oraşele Boston şi New York în timpul Revoluţiei Ameriane, au prăduit Caraibele ca piraţi, au desluşit mistere în Parisul în timp ce cădeau capete pe ghilotină şi  în Londra Victoriană la apogeul revoluţiei industriale.

Au călătorit în Egiptul ptolemaic, au participat la războiul peloponesiac dintre  Atena şi Sparta şi au prăduit Anglia, Franţa şi Irlanda ca vikingi.

Ce rezervă viitorul seriei?

Un nou-nouţ Ubisoft Forward a sosit în sfârşit şi, alături de dezvăluirea jocurilor Mario + Rabbids Sparks of Hope şi Skull and Bones, ne-a oferit o privire asupra viitorului Assassin's Creed, scrie IGN. 

De la Assassin's Creed Infinity şi primul său joc care ne va duce în Japonia feudală până la dezvăluirea oficială a Assassin's Creed Mirage.

Ubisoft a dezvăluit oficial Assassin's Creed Infinity, o nouă platformă şi hub care va servi drept viitor francizei Assassin's Creed. În plus, Ubisoft a împărtăşit că primele două jocuri pentru platformă - unul care va urmări viaţa unui Shinobi din Japonia feudală şi altul cu vânătoarea de vrăjitoare. 

Assassin's Creed Infinity nu este un joc în sine, ci un loc în care jucătorii vor explora şi vor sări în intrări viitoare, începând cu jocul feudal japonez Assassin's Creed Codename Red. Deşi nu s-au dezvăluit multe despre cel de-al doilea joc, Assassin's Creed Codename Hex, s-a dezvăluit că va fi „un tip foarte diferit de joc Assassin's Creed” şi ar putea conţine multă magie.

Assassin's Creed Mirage are loc la Bagdad, cu douăzeci de ani înainte de evenimentele din Assassin's Creed Valhalla. Mirage va fi lansat în 2023.

Assassin's Creed Codename Jade este un joc Assassin's Creed în lume deschisă pentru dispozitive mobile

Franciza Assassin's Creed primeşte o nouă intrare mobilă stabilită în China antică, numită Assassin's Creed Jade. Potrivit Ubisoft, se va desfăşura într-o lume deschisă care a fost construită pentru a funcţiona bine cu comenzile tactile ale smartphone-ului. 

În plus, Jade le va permite jucătorilor să-şi creeze propriul protagonist asasin pentru prima dată în serie cu care să exploreze China în anul 215 î.Hr. şi chiar să practice parkour peste Marele Zid Chinezesc.

Assassin's Creed Valhalla: Ultimul capitol până la capătul poveştii lui Eivor, a fost şi el dezvăluit.

Până atunci,Skull and Bones, care este inspirat după Assassin's Creed Black Flag, urmează să se lanseze în sfârşit pe 8 noiembrie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici