Ultimul banc cu Chuck Norris s-a transformat într-un fake news de pandemie/ Irina Margareta Nistor: "Îmi imaginez că lui nu i-a căzut foarte bine chestia asta"

  • O glumă de pe Facebook cu Chuck Norris a devenit fake news
  • Fanii au crezut că actorul în vârstă de 80 de ani a murit din cauza COVID-19
  • Irina Margareta Nistor: "Îmi imaginez că lui nu i-a căzut foarte bine chestia asta"
1670 afișări

Îţi plac bancurile cu Chuck Norris? Trebuie să ştii că ultimul dintre ele s-a transformat în fake news de pandemie. Un site a scris că actorul în vârstă de 80 de ani a murit din cauza coronavirusului. Postarea s-a transformat în glumă abia pe final, când se spune că "Chuck Norris a înviat, iar acum virusul e în carantină timp de 14 zile". Actorul nu are însă nimic şi e în formă maximă. 

Irina Margareta Nistor - critic de film:  Era de aşteptat să facă bancul ăsta, deşi e mai curând o formă de cinism în situaţia dată. Lucrurile astea s-au întâmplat de când lumea, de pe vremea când încă nu exista termenul de fake news, după cum bine ştim. Acuma, nu ştiu Chuck Norris câţi duşmani are şi dacă e doar o chestie de banc, dar un lucru am învăţat, că atunci când ai o nesiguranţă în direcţia asta, te uiţi frumos la Wikipedia şi dacă acolo zice "was" în loc de "is", e clar că a murit.  Îmi imaginez că lui nu i-a căzut foarte bine chestia asta, că de-o viaţă aude bancuri pe socoteala lui.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici