Un actor din filmul „Black Panther” a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă

  • Jordan este în vârstă de 33 de ani şi este celibatar. „Este un club bun din care să faci parte”, a spus el într-un interviu pentru People.
1949 afișări
Imaginea articolului Un actor din filmul „Black Panther” a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă

Actorul Michael B Jordan a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă FOTO Captură Youtube/Looper

Tânărul şi-a început cariera ca actor copil în emisiuni TV precum „Toţi copiii mei” şi a urcat constant în ierarhia de la Hollywood. În 2015 a jucat în „Creed” şi trei ani mai târziu în „Black Panther”.

Actorul, al cărui titlu a fost anunţat în emisiunea TV „Jimmy Kimmel Live!”, îi urmează pe cântăreţul John Legend şi pe actorul britanic Idris Elba, care au fost numiţi în 2019 şi respectiv, 2018.

Jordan este un promotor al diversităţii la Hollywood. La începutul acestui an, la apogeul protestelor Black Lives Matter, Jordan s-a alăturat organizaţiei nonprofit Color of Change şi a lansat o iniţiativă care oferă modalităţi concrete în care Hollywood-ul ar putea investi în poveştile cu conţinut anti-rasist.

Talentatul Michael M apare pe coperta revistei People în numărul dublu care va apărea în această săptămână.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici