Un adolescent din SUA se confruntă cu acuzaţii după ce ar fi lipit peşti pe bancomate dar şi pe o maşină de poliţie

  • Un adolescent din SUA, este acuzat de lipirea unor peşti pe diverse obiecte, timp de trei luni.
  • Documentate pe Instagram, pe user-ul ”@fish_bandit84”, farsele sale au condus la 13 cazuri raportate la Poliţia din localitatea Provo, iar costurile de curăţare au dus la două infracţiuni minore în decembrie.
724 afișări
Imaginea articolului Un adolescent din SUA se confruntă cu acuzaţii după ce ar fi lipit peşti pe bancomate dar şi pe o maşină de poliţie

Sursa foto: Instagram

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Provo, Utah, SUA, se confruntă cu acuzaţii pentru o serie de incidente în care a lipit pe diferite obiecte, inclusiv pe bancomate, peşti, pe parcursul a trei luni, scrie Pubity. 

Peştii morţi - de diferite rase - au fost ataşaţi de bancomate şi chiar de o maşină de poliţie cu bandă izolatoare.

Documentate pe Instagram sub numele ”@fish_bandit84”, farsele adolescentului au dus la 13 cazuri raportate la Departamentul de Poliţie din Provo. Contul de Instagram al adolescentului are şi un slogan: ”trăieşte, râzi, filmează peşti pe bancomate”, dar este precizat, de asemenea, că ”niciun peşte nu a fost rănit în acest proces”.

Deşi autorităţile nu bănuiesc nicio intenţie malefică, costurile de curăţare au dus la două infracţiuni minore în decembrie.

Sursa peştilor şi motivul rămân necunoscute. Contul de Instagram, cu 69,8 mii de urmăritori, prezintă videoclipuri cu acţiunile plasării peştilor. În timp ce generează jocuri de cuvinte şi speculaţii legate de peşti, incidentul subliniază riscurile documentării activităţilor potenţial ilegale pe reţelele de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici