Unghii microcipate, noua modă în Dubai. Ce sunt „unghiile inteligente” şi cum funcţionează

  • Un salon de înfrumuseţare din Dubai oferă clientelor unghii microcipate care pot fi folosite ca o carte de vizită digitală.
  • „Unghiile inteligente” se pot conecta la diverse dispozitive prin NFC.
  • Lanour Beauty Lounge spune că a finalizat peste 500 de manichiuri cu microcip.
22515 afișări
Imaginea articolului Unghii microcipate, noua modă în Dubai. Ce sunt „unghiile inteligente” şi cum funcţionează

FOTO: @beautyller

Un salon de înfrumuseţare din Dubai oferă clientelor unghii microcipate, relatează CNN

Momentan, cipurile pot avea încorporate informaţii care le permit unghiilor să fie utilizate ca o carte de vizită digitală.

"Putem instala toate informaţiile pe care le doriţi, cum ar fi numele, numărul de mobil sau conturile dvs. de socializare", a declarat Nour Makarem, proprietara salonului Nour Makarem.

Makarem a lansat „unghiile inteligente” anul trecut şi se pot conecta la diverse dispozitive prin NFC (Near Field Communication).

„Singura provocare a fost dimensiunea cipului, trebuia făcut suficient de mic pentru a putea fi încadrat într-o unghie”, a spus ea.

Lanour Beauty Lounge spune că a finalizat peste 500 de manichiuri cu microcip. Proprietara salonului speră că microcipul de unghii va avea alte utilizări în viitor, de la meniuri digitale pentru restaurante până la plăţi contactless. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici