VAMA, The Mono Jacks, E-an-na şi Luna Amară completează line-up-ul Danube Rock Sounds 2023

93 afișări
Imaginea articolului VAMA, The Mono Jacks, E-an-na şi Luna Amară completează line-up-ul Danube Rock Sounds 2023

Bucureşti, 16 august 2023: A rămas mai puţin de o lună până la cea de-a 9-a ediţie a festivalului Danube Rock Sounds, ajuns deja tradiţie pentru iubitorii de muzică din Galaţi şi nu numai. Acesta va avea loc între 15-17 septembrie, pe plaja Dunărea.

În acest context, organizatorii anunţă noi trupe, care completează line-up-ul evenimentului şi vor face plaja Dunărea să răsune pe ritm de rock şi muzică alternativă. VAMA, The Mono Jacks, E-an-na şi Luna Amară se alătură artiştilor confirmaţi deja - Subcarpaţi, Coma, byron, Basska şi Melting Dice, însă mai multe nume vor fi anunţate curând.

„Ca în fiecare an, încercăm să pregătim cel mai bun cocktail de artişti şi sperăm să bucurăm publicul cu noile trupe anunţate. Ţinem cont de părerile participanţilor şi, la fiecare ediţie, facem un mix de artişti care au mai cântat şi au fost bine primiţi, dar aducem şi nume noi. Cei de la Vama, de exemplu, nu au mai fost în Galaţi de peste 3 ani şi sperăm să fie o surpriză plăcută pentru localnici”, declară Codruţ Dumitrescu, organizatorul festivalului.

Abonamentele la festival se pot achiziţiona online de pe www.iabilet.ro sau din reţeaua de

distribuţie IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galaţi, automatele SelfPay). Acestea încă au preţul redus de 195 lei până pe 31 august, inclusiv.

Biletele de o zi vor vor avea preţul de 75 lei până pe 1 septembrie, apoi vor costa 90 de lei. Biletele VIP costă 150 lei/ pe zi sau 400 de lei pentru cele 3 zile de festival. Acestea beneficiază de o zonă special amenajată în festival.

Biletele se pot achiziţiona online de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-danube-rock-sounds-2023-86278/ 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici