Vârsta este doar un număr. La 57 de ani, Gordon Ramsay a devenit tată pentru a şasea oară

Gordon Ramsay a anunţat că a devenit tată pentru a şasea oară, după ce el şi soţia sa, Tana, şi-au surprins fanii când au dezvăluit naşterea băieţelului lor.

995 afișări
Imaginea articolului Vârsta este doar un număr. La 57 de ani, Gordon Ramsay a devenit tată pentru a şasea oară

Gordon Ramsay a devenit tată pentru a şasea oară la vârsta de 57 de ani

Celebrul bucătar de televiziune, care a devenit celebru ca prezentator al programelor culinare Hell's Kitchen şi The F Word, a împărtăşit vestea fericită pe Instagram sâmbătă (11 noiembrie).
 
Ramsay, în vârstă de 57 de ani, a împărtăşit trei fotografii pe site-ul de socializare, arătând-o pe soţia sa Tana, în vârstă de 49 de ani, zâmbind în timp ce îşi legăna fiul nou-născut într-o pătură pufoasă. Într-o imagine, Ramsay l-a sărutat pe Jesse pe cap în timp ce Tana îl ţinea în braţe.
 
 
Dar bucătarul Kitchen Nightmares a sugerat că acest copil va fi ultimul său copil, scriind că a "terminat" cu trei băieţi şi trei fete.
 
Pe propriul cont de Instagram, Tana le-a spus urmăritorilor ei că ultimele nouă luni au fost "stresante".
 
"Au fost 9 luni pline de nervi, dar am reuşit şi am fost binecuvântaţi cu acest mic băieţel. Jesse James Ramsay, te iubim foarte mult".
 
Perechea a ales să ţină sub tăcere vestea sarcinii Tanei până când au anunţat sosirea lui Jesse, dar Ramsay a făcut aluzie la faptul că va avea un alt copil în interviuri recente.
 
Vorbind pentru People în septembrie, Ramsay a spus că Tana îşi dorea un alt copil, explicând că vor căuta să aibă "încă unul" în cele din urmă.
 
Dar bucătarul şi-a exprimat amuzamentul de a deveni din nou tată la 57 de ani, prezicând că oamenii îl vor confunda cu "bunicul" copilului său.
 
"O să fiu la şcoală sărbătorind ziua sportului cu un baston!", a spus bucătarul. "Hei, cine este bunicul tău?"... E tatăl meu, de fapt"."
 
"Aşa că nu sunt prea sigur câte înlocuiri de genunchi şi şolduri voi primi până când va ajunge la 21 de ani, dar voi încerca."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici