Vedetele de la Hollywood au împodobit bradul de Crăciun!

  • Vedetele de la Hollyood sunt gata să îl primească pe Moş Crăciun
  • Brazii sunt împodobiţi, casele decorate, iar cadourile pregătite.
  • Deşi ne-au obişnuit să le vedem pe scenă, au pregătit din timp bradul de Crăciun
79 afișări
Imaginea articolului Vedetele de la Hollywood au împodobit bradul de Crăciun!

Vedetele de la Hollywood au împodobit bradul de Crăciun!

Vedetele de la Hollywood sunt gata pentru sărbătoarea Crăciunului şi extrem de nerăbdătoare să-l primească pe Moş Crăciun.

Dacă ani la rând vedetele ne-au obişnuit să le vedem pe scenă de Sărbători, Crăciunul acesta este cu totul special având în vedere situaţia dată 

Pregătirea bradului este şi mai diferit şi  special cu cât vedetele îl decorează alături de famillie sau pentru a fi gata atunci când se vor strânge laolaltă.

Adriana Lima a apelat la o echipă de profesionişti care i-a adus bradul chiar la ea acasă şi au împodobit bradul cu decoraţiuni.

Madonna a decis să se implice împreună cu copiii ei la personalizarea decoraţiunilor  bradului. Regina muzicii pop a creat cu cei 6 copii,  figurine ornamentale pe care le-a pus în pom dar şi pentru a realiza o experienţă de neuitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Chiar dacă nu l-a avut aproape pe iubitul ei Neymar, Natalia a avut un ajutor de nădejde la împodobirea bradului de Crăciun, pe căţeluşa sa Julieta.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici