10 fotografii incredibil de rare cu oameni faimoşi

De la Michael Jackson îmbrăcat în Charlie Chaplin, până la Salvador Dhali alături de Walt Disney, galeria foto dezvăluie ipostaze mai puţin obişnuite a unor oameni celebri sau imortalizaări ale acestora la o vârstă fragedă, informează Birghtside.

6035 afișări
Imaginea articolului 10 fotografii incredibil de rare cu oameni faimoşi

10 fotografii incredibil de rare cu oameni faimoşi

De asmenea, fotografiile dezvăluie şi relaţii mai puţin cunoscute între oameni celebri, precum cea menţionată mai sus sau întâlnirea dintre Gandhi şi Chaplin.

 

Frida Kahlo, în 1911, când avea 4 ani. Frida a fost o pictoriţă mexicană, care a cunoscut faima datorită autoportretelor realizate într-un stil suprarealist.

Sursa: kulturologia

David Bowie jucând şah cu colega sa de platou, Catherine Deneuve, în timpul filmărilor pentru pelicula The Hunger/ Foamea, în 1982.

Sursa: lichnosti

 

Charlie Chaplin şi Mahatma Gandhi. Cei doi s-au întâlnit în 1931, în Anglia, la solicitarea actorului. Iniţial, Gandhi refuzase, întrucât nu ştia cine este faimosul actorul.

Sursa: soulocean

 

Bruce Lee dansând Cha Cha, în 1958. Acesta a fost desemnat campionul Cha Cha, în Hong Kong în acelaşi an.

Sursa: banzhu

 

Robert Englund, actorul care l-a interpretat pe Freddy Krueger, dansând pe platourile de filmare pentru pelicula A Nightmare on Elm Street / Coşmar pe Strada Ulmilor, în 1984.

Sursa: huffington post

 

Farrokh Bulsara sau, cum este cunoscut de întreaga lume, Freddie Mercury, solistul trupei Queen, în 1950, când avea doar 4 ani.

Sursa: blogspot

Salvador Dali şi Walt Disney, în 1957. Cei doi au încercat să colaboreze la un film, numit Destino, dar producţia a fost oprită după numai 3 luni. În ciuda eşecului înregistrat de proiect, cei doi au rămas prieteni apropiaţi.

 

Frank Sinatra mâncând o porţie generoasă de clătite, pe platourile de filmale a peliculei From Here to Eternity / De aici în eternitate, lansat în 1953.

Sursa: myspace

Michael Jackson îmbrăcat ca Charlie Chaplin, în 1979. Poza este făcută în East Street, Walworth, Londra, unde s-a  născut marele actor.

Sursa: pinimg

Albert Einstein vizitând Marele Canion, în 1922.

Sursa: 2k2bt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici