10 idei de cadouri pentru casă nouă garantate să impresioneze

  • Lumânările parfumate sunt perfecte pentru a crea o atmosferă intimă într-o casă nouă.
  • Pentru cei pasionaţi de tehnologie, boxa smart este un super cadou.
  • Dacă îţi doreşti ceva accesibil şi distractiv, atunci optează pentru un joc de societate.
1228 afișări
Imaginea articolului 10 idei de cadouri pentru casă nouă garantate să impresioneze

Sursa foto: Pexels

Mutarea într-o casă nouă este un eveniment special, ce merită celebrat ca atare. Pentru foarte multe persoane, achiziţionarea unei case reprezintă unul dintre cele mai frumoase momente din viaţă. Astfel, cei dragi aleg să celebreze acest moment cu daruri diverse, de unde şi expresia „cadouri de casă nouă”.

Ca să mergi la sigur, am pregătit pentru tine 10 idei de astfel de cadouri, cu care rareori poţi da greş:

1. Lumânări parfumate

O decoraţiune utilă şi foarte trendy, lumânarea parfumată este perfectă pentru a crea o atmosferă intimă într-o casă nouă. Poţi să oferi în dar diverse lumânări parfumate, cu arome ce variază de la citrice şi până la esenţe puternice de lemn sau mosc. Este o idee bună să optezi pentru lumânări din ceară naturală, parfumate cu uleiuri esenţiale, deoarece sunt eco-friendly.

2. Rame foto

Ramele foto se număra printre cele mai populare decoraţiuni. Pentru un cadou de casă nouă reuşit, alege atât o ramă foto sau mai multe, cât şi poze. Poţi opta pentru poze din vacanţe sau de la evenimente important, dar şi pentru portrete de familie. Preţul unei rame foto porneşte de la câteva zeci de lei, în funcţie de dimensiuni şi material.

3. Aparate pentru bucătărie

Timpul este o resursă preţioasă ce se poate conserva uşor, atunci când alegi aparate care îţi fac viaţa mai uşoară. Ca să oferi un cadou de casă nouă util, care să îi ajute pe proprietari să economisească timp în bucătărie, alege aparatele de gătit. Poţi opta pentru air-fryer, multicooker, mixer vertical, grill electric sau chiar clasicul robot de bucatarie.

Dacă vrei să dăruieşti un aparat multifuncţional, atunci multicooker-ul este cea mai bună soluţie. Cu ajutorul unui multicooker, o mulţime de preparate sunt gata rapid, de la supe şi până la tocănite sau deserturi.

4. Tablouri

Piesele de artă te ajută nu doar să decorezi un spaţiu, ci şi să îi dai personalitate. În cazul în care proprietarii sunt pasionaţi de artă, alege un tablou care le-ar trezi interesul. Găseşti o mulţime de tablouri atât online, cât şi-n diverse galerii de artă, la preţuri ce pornesc de la câteva sute de lei. Desigur, dacă ai talent în acest domeniu, poţi să pictezi chiar tu un tablou pe care să-l oferi în dar.

5. Aspirator robot

Curăţenia este o activitate peste care nu poţi sări, oricât de mult ţi-ar plăcea să foloseşti acel timp în alt scop. Ei bine, în ziua de azi, electrocasnicele smart pot face curăţenia mai uşoară şi te pot ajuta să economiseşti timp preţios. Oferă în dar un aspirator robot, care să îi ajute pe proprietari să îşi păstreze nouă casă curata fără prea mari eforturi.

Ca să alegi un model cât mai eficient, cauta aparate cu funcţie de mapare. Acestea îşi vor creea singure harta casei şi vor aspira toate zonele accesibile uşor. Mai mult, proprietarii vor putea chiar să aleagă în ce cameră trimit aspiratorul, dacă nu doresc o sesiune ce include curăţarea întregii case.

6. Boxa smart

Pentru cei pasionaţi de tehnologie, boxa smart este un super cadou de casă nouă. Ocupa foarte puţin spaţiu, are un preţ avantajos şi se poate folosi într-o mulţime de feluri. Majoritatea modelelor au integrate un asistent A.I., ce poate răspunde la diverse întrebări, poate controla alte aparate cu comenzi vocale sau poate reda diverse tipuri de conţinut.

7. Piese mici de mobilier

Amenajarea unei case noi nu este prea uşoară şi mereu rămân mici detalii pe care proprietarii le uită sau le amâna. Astfel, o piesă mică de mobilier poate fi un super cadou, mai ales dacă ştii de ce anume mai au nevoie proprietarii. Orientează-te către măsuţe de cafea, comode, etajere sau chiar fotolii.

8. Jocuri de societate

Dacă îţi doreşti un cadou accesibil şi distractiv, de care prietenii sau rudele tale să se bucure în noua casă, atunci optează pentru un joc de societate. Acestea sunt perfecte pentru serile de distracţie cu cei dragi. Cauta titluri cunoscute şi populare, precum Activity, Monopoly, Alias sau Twister.

9. Plante decorative

O plantă decorativă este un dar accesibil şi util într-o casă nouă. Acestea pot ajuta la creşterea nivelului de oxigen din aer, unde mai pui că arată şi foarte cool atunci când sunt aşezate potrivit. Îndreaptă-te către plante uşor de îngrijit, precum bambusul sau bonsaiul.

10. Un vin special

Pentru pasionaţii de băuturi fine, un vin deosebit va fi cel mai bun cadou de casă nouă. Cauta un vin special, fie mai vechi, fie dintr-un soi rar de struguri sau de la un brand de renume. Găseşti o mulţime de astfel de vinuri online, dar şi în magazinele de specialitate.

Când alegi un dar de casă nouă, ţine cont de personalitatea proprietarului sau proprietarilor, dar şi de nevoile acestora. Optează pentru piese de artă, decoraţiuni cool, plante decorative sau electrocasnice precum multicooker-ul dacă vrei să mergi la sigur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici