150 de dolari amendă pentru că a condus cu 20 de km/h. Cum s-a întâmplat asta

  • Jacob German, un taximetrist din New York, a fost oprit de poliţie pentru că circula cu 20 km/h
  • Taximetristul a fost arestat şi amendat cu 150 de dolari
  • Incidentul s-a petrecut acum 121 de ani, iar şoferul amendat a fost primul din istorie
1275 afișări
Imaginea articolului 150 de dolari amendă pentru că a condus cu 20 de km/h. Cum s-a întâmplat asta

150 de dolari amendă pentru că a condus cu 20 de km/h. Cum s-a întâmplat asta

Te-a prins radarul că ai depăşit viteza legală şi eşti nemulţumit de cuantumul amenzii primite? Zâmbeşte, alţii au păţit-o mai rău. Este cazul lui Jacob German, un taximetrist din New York, care a fost oprit de poliţie pentru că circula cu o viteză prea mare.
 
Acesta a fost nevoit să plătească 150 de dolari şi să petreacă o scurtă perioadă în detenţie pentru simplu fapt că a fost prins circulând cu impresionanta viteză de 20 km/h. S-a întâmplat acum 121 de ani, pe 20 mai, şi poţi să-ţi imaginezi un poliţist zelos, aflat pe bicicletă, fluierând cu disperare după o maşină electrică. 
 
Şi cum în acea perioadă nu exista o procedură exactă privind sancţiunile la volan, poliţistului i s-a părut că detenţia şi uriaşa suma pentru acele timpuri ar fi pedeapsa potrivită pentru grăbitul şofer.
 
Însă ghinionul taximetristului va avea urmări fericite. Aceasta vă rămâne în istorie ca primul şofer amendat pentru viteză prea mare.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici