18 brazi ai designerilor români, scoşi la licitaţie

A opta ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun prezintă 18 brăduţi ai unor designeri cunoscuţi, precum Irina Marinescu, Kinga Varga şi Carla Szabo, care vor fi scoşi la licitaţie în cadrul Galei evenimentului, care va avea loc pe 4 decembrie, fondurile fiind donate organizaţiei Salvaţi Copiii.

205 afișări
Imaginea articolului 18 brazi ai designerilor români, scoşi la licitaţie

18 brazi ai designerilor români, scoşi la licitaţie (Imagine: Mediafax Foto)

Alexandru şi Mihnea Ghilduş, Carmen Secăreanu, Ioan Nemţoi, Irina Marinescu, Kinga Varga şi Carla Szabo, Laura Vărgălui, Lena Criveanu, Missoni, Mihaela Glăvan şi Hatice Soysev Kolat, Răzvan Ciobanu, Rita Mureşan, Stephan Pelger, Togo Design, Venera Arapu, Victoria 46, Wilhelmina Arz, dar şi copiii din programele Salvaţi Copiii sunt autorii brazilor realizaţi pentru ediţia din acest an a Festivalului Brazilor de Crăciun.

Gala 2008 a Festivalului Brazilor de Crăciun va avea lor pe 4 decembrie, în cadrul acesteia urmând să fie scoşi la licitaţie cei 18 brazi, fondurile strânse urmând să fie folosite de către organizaţia Salvaţi Copiii pentru continuarea programelor de reintegrare şcolară şi socială a copiilor defavorizaţi din România.

Anul acesta, suma de pornire pentru Festival este de 174.000 de euro, bani obţinuţi de la sponsorii evenimentului.

În cadrul primelor şase ediţii ale Festivalului au fost strânşi 718.200 de euro, pentru ca ediţia din 2007 să aducă organizaţiei peste 630.000 de euro.

Anul trecut, bradul realizat de regizorul român Cristian Mungiu, decorat cu cutii de role de film şi peliculă, a fost achiziţionat pentru suma de 20.000 de euro.

Cel mai scump brad de anul trecut a fost cel realizat de Roberto Cavalli pentru magazinul Victoria 46, care a fost adjudecat pentru suma de 115.000 de euro.

Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment de strângere de fonduri organizat anual de Salvaţi Copiii România, care are ca centru de interes o licitaţie specială de brăduţi de Crăciun, creaţi exclusiv pentru această ocazie de unii dintre cei mai cunoscuţi designeri români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici