19 noiembrie 2019: Zeci de ţări marchează astăzi Ziua internaţională a bărbaţilor

Ziua Internaţională a bărbaţilor este marcată în 2019 pe 19 noiembrie, la 27 de ani de când a fost propusă pentru prima dată, iar tema acestei ediţii este ”Schimbând ceva pentru bărbaţi şi băieţi” (“Making a difference for men and boys”).

2624 afișări
Imaginea articolului 19 noiembrie 2019: Zeci de ţări marchează astăzi Ziua internaţională a bărbaţilor

19 noiembrie 2019: Ziua Internaţională a bărbaţilor. marcată astăzi

Evenimentul celebrează contribuţia pe care o aduc bărbaţii lumii, comunităţii şi familiei, arată organizatorii.

”Accentuăm rolul modelelor pozitive şi atragem atenţia asupra sănătăţii bărbatului”, se arată pe platforma dedicată manifestării care includ evidenţierea nevoii de a se promova un stil de viaţă sănătos pentru bărbaţi, îmbunătăţirea relaţiilor dintre genuri şi prezentarea exemplelor pozitive, analizarea cazurilor de discriminare, egalitatea între sexe şi crearea unei lumi mai sigure şi mai bune. Scopul evenimentului este promovarea drepturilor fundamentale ale omului.

Nu mai puţin de 80 de ţări marchează Ziua internaţională a bărbaţilor pe 19 noiembrie. În plus, noiembrie este recunoscută în unele zone ca Luna internaţională a bărbaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici