"30 Days of Night", pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul de groază "30 Days of Night", despre nişte vampiri care atacă un sat din Alaska îngropat în noaptea polară, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, surclasând lungmetraje pretendente la Oscar, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului "30 Days of Night", pe primul loc în box office-ul nord-american

"30 Days of Night", pe primul loc în box office-ul nord-american

"30 Days of Night",  adaptare a unor benzi desenate cu Josh Hartnett, a avut încasări de 16 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locul al doilea s-a situat "Why did I get married", o comedie despre căsnicie cu cântăreaţa americană Janet Jackson, care a obţinut încasări de 12,1 milioane de dolari în cea de-a doua săptămână de la lansarea pe marile ecrane în America de Nord.

Comedia "The Game Plan", despre un jucător profesionist de fotbal american cu o viaţă tulbure, care descoperă că are o fiică în vârstă de 7 ani, s-a situat pe locul al treilea, cu încasări de 8,1 milioane de dolari. În cele patru săptămâni de la lansarea pe marile ecrane, producţia Disney a încasat peste 69 de milioane de dolari.

Pe locul al patrulea în box office-ul nord-american s-a situat "Michael Clayton", un film în care George Clooney joacă rolul unui bărbat angajat de o firmă de avocatură pentru a rezolva o conspiraţie, care a obţinut încasări de 7,1 milioane de dolari.

Filmul cu care Ben Affleck a debutat ca regizor, "Gone baby gone", cu Morgan Freeman  şi Casey Affleck, povestea răpirii unei fetiţe, este în schimb o decepţie de box office. În ciuda criticilor excelente, drama s-a situat doar pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, după ce a obţinut încasări de 6 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici