40.000 de dolari pentru o întâlnire cu Scarlett Johansson

Actriţa americană Scarlett Johansson va merge la premiera noului său film, "He's Just Not That Into You", însoţită de un fan care a plătit pe bilet suma de 40.100 de dolari, bani care vor ajunge la o organizaţie de caritate, informează dailymail.co.uk.

29 afișări
Imaginea articolului 40.000 de dolari pentru o întâlnire cu Scarlett Johansson

40.000 de dolari pentru o întâlnire cu Scarlett Johansson (Imagine: Mediafax Foto)

Fericitul câştigător, un fan din Marea Britanie, o va însoţi pe actriţă la premiera noului său film, programată în iulie, la Los Angeles sau New York.

Suma donată de fan va merge la asociaţia caritabilă Oxfam America, cu sediul la Boston, care luptă împotriva sărăciei în lume. Scarlett colaborează cu Oxfam din 2005 şi a călătorit deja în Sri Lanka şi India în numele asociaţiei.

Înainte de a se întâlni cu starul, fanul va fi coafat şi machiat şi va fi transportat la premieră cu o limuzină.

Printre alte vedete care au participat la colectarea de fonduri pentru Oxfam America se mai numără Charlize Theron, care a scos la licitaţie rochia pe care a purtat-o la ultima ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, şi Kristin Davis, care caută un însoţitor pentru premiera filmului "Totul despre sex", în mai.

În "He's Just Not That Into You", Johansson va juca rolul unei instructoare de pilates - cântăreaţă aspirantă care are o legătură sentimentală cu un bărbat căsătorit şi speră că acesta îşi va părăsi nevasta. Johansson va juca în acest film alături de Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Bradley Cooper, Kevin Connolly, Justin Long, Ginnifer Goodwin şi Drew Barrymore. Lungmetrajul va fi regizat de Ken Kwapis ("Permis de căsătorie").

Johansson, în vârstă de 23 de ani, devenită celebră cu rolurile din "Rătăciţi printre cuvinte" şi Matchpoint", a mai jucat în "Fata cu cercel de perlă", "Dulcele sărut al Daliei" şi "Prestigiul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici