5 recorduri extreme: de la cea mai elastică falcă la cel mai mare nas

Noua ediţie a Cărţii Recordurilor aduce în prim plan o nouă serie de extreme, deţinute de nişte oameni cu totul deosebiţi. Craig Glenday, actualul editor şef al Guinness Book, mărturiseşte despre aceşti oameni că "sunt o sursă de inspiraţie şi de încredere pentru oricine se simte deosebit şi neobişnuit" şi că aceste diferenţe nu ar trebui să ne împiedice să comunicăm şi să trăim în bună armonie unii cu alţii.

971 afișări
Imaginea articolului 5 recorduri extreme: de la cea mai elastică falcă la cel mai mare nas

5 recorduri extreme: de la cea mai elastică falcă la cel mai mare nas (Imagine: www.descopera.ro)

Francisco Domingo Joaquim este un angolez, în vârstă de 20 de ani, care are cea mai elastică falcă din lume, deschiderea maximă a gurii sale ajungând la 17 cm!

Acesta este Mehmet Ozyurek, omul cu cel mai mare nas din lume: de la punte până în varf, nasul turcului măsoară nici mai mult, nici mai puţin de 8,7 cm!

Vezi mai multe recorduri extreme pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici