50 Cent a pledat nevinovat în procesul în care e acuzat de violenţă conjugală

Rapperul american 50 Cent a pledat nevinovat în procesul în care este acuzat de violenţă conjugală, după ce a bătut-o, în luna iunie, pe iubita sa, modelul Daphne Joy, şi a distrus casa acesteia din Los Angeles.

143 afișări
Imaginea articolului 50 Cent a pledat nevinovat în procesul în care e acuzat de violenţă conjugală

50 Cent (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Luni, rapperul american a negat acuzaţia de violenţă conjugală în faţa unui judecător din Los Angeles, care i-a ordonat însă să nu se apropie la o distanţă mai mică de 100 de yarzi (91,4 metri) de Daphne Joy, informează contactmusic.com.

Acelaşi judecător a dispus ca rapperul să predea autorităţilor locale toate armele de foc pe care le deţine, cel puţin până la soluţionarea cazului.

Rapperul, al cărui nume real este Curtis Jackson, a fost pus sub acuzare, la începutul lunii iulie, pentru violenţă domestică şi vandalism. Dacă va fi găsit vinovat, starul riscă să primească o pedeapsă de cinci ani de închisoare şi o amendă de până la 46.000 de dolari.

Poliţia a fost chemată pe 23 iunie la o locuinţă din Los Angeles, unde au fost găsiţi o femeie şi un copil. Curtis Jackson, al cărui comportament violent fusese motivul solicitării ajutorului poliţiei, părăsise deja proprietatea.

Daphne Joy a spus poliţiei că bărbatul a început să îi distrugă locuinţa după ce au început să se certe, iar ea a trebuit să se ascundă într-o cameră, de teamă. Atunci rapperul a deschis uşa cu piciorul şi a început să o lovească. Poliţia a estimat daunele din casa femeii la 7.100 de dolari.

Daphne Joy spune că este mama celui de-al doilea copil al rapperului 50 Cent, deşi acesta a recunoscut un singur copil - un fiu - până în prezent.

Procesul său va fi reluat în luna septembrie.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 37 de ani, cunoscut pentru imaginea sa de "băiat rău", a vândut aproximativ 22 de milioane de discuri în întreaga lume. Cel mai recent album al său, "Before I Self Destruct", a fost lansat în noiembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici