50 Cent şi-a vândut o casă cu 21 de dormitoare, piscină, cazino, heliport şi heleşteu pentru a dona banii. Cine va beneficia de ei | FOTO, VIDEO

Rapperul american 50 Cent şi-a vândut casa din statul american Connecticut, pentru 3 milioane de dolari, şi va dona suma încasată organizaţiei sale caritabile, G-Unity Foundation, relatează tmz.com.

2572 afișări
Imaginea articolului 50 Cent şi-a vândut o casă cu 21 de dormitoare, piscină, cazino, heliport şi heleşteu pentru a dona banii. Cine va beneficia de ei | FOTO, VIDEO

50 Cent şi-a vândut o casă pentru 3 milioane de dolari şi va dona banii încasaţi fundaţiei sale

Proprietatea a fost cumpărată de rapper în anul 2007, pentru suma de 18,5 milioane de dolari. Casa are o suprafaţă de 4645,152 de metri pătraţi şi dispune de facilităţi precum 21 de dormitoare, 25 de băi, 9 bucătării, o piscină interioară, un cazino, spaţiu de aterizare pentru elicoptere şi un heleşteu.

Surse apropiate artistului, citate de TMZ, susţin că acesta va dona toţi banii fundaţiei sale, G-Unity Foundation. Aceasta are ca scop îmbunăţirea vieţii pentru comunităţile sărace şi dezavantajate din Statele Unite ale Americii.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 43 de ani, al cărui nume real este Curtis Jackson III, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'". Acesta s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile. Cel mai recent material de studio al său este "Animal Ambition", care a fost lansat în 2014.

În 2005, rapperul premiat cu Grammy a avut un rol în filmul "Totul pentru bani/ Get Rich or Die Tryin'", inspirat din viaţa lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 "Home of the Brave", dar şi în thrillerul "Ţinutul gheţurilor/ The Frozen Ground" (2015), în care joacă alături de Nicolas Cage şi John Cusack. Cel mai recent film în care a jucat este "Frăţia hoţilor/ Den of Thieves", lansat în 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici