50 Cent spune că a fost la un pas de a fi agresat fizic de Beyonce

Rapperul 50 Cent spune că a fost la un pas de a fi agresat fizic de Beyonce, după o dispută verbală pe care a avut-o cu soţul acesteia, rapperul Jay-Z.

607 afișări
Imaginea articolului 50 Cent spune că a fost la un pas de a fi agresat fizic de Beyonce

50 Cent (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

50 Cent spune că a fost şocat în momentul în care Beyonce, supranumită "Sasha Fierce", a venit foarte grăbită spre el, pentru a lua apărarea soţului ei, după o dispută verbală între cei doi rapperi, în holul hotelului Cosmopolitan din Las Vegas, informează femalefirst.co.uk.

50 Cent, în vârstă de 38 de ani, a declarat pentru postul radiofonic Power 105.1 din New York: "Beyonce a sărit ca arsă şi a venit alergând spre mine, crezând că eu mă certasem cu Jay-Z. Nu mi-a venit să cred că a sărit peste un pervaz şi că a venit alergând spre mine în acel fel".

Cântăreaţa voia să îl apere pe soţul ei, crezând că acea ceartă dintre Jay-Z şi 50 Cent urma să degenereze într-o agresiune fizică, însă cei doi rapperi s-au împăcat foarte repede şi au glumit pe seama acelei mici neînţelegeri.

"A venit spre mine, iar eu i-am spus: «Ce faci? Sunteţi precum Bonnie şi Clyde? Vrei să mă baţi sau ce? Sunt chiar aici!». A plecat imediat. M-am uitat spre Jay şi am văzut că el a început să râdă şi mi-a spus: «Hei, ştii cum sunt femeile»", a relatat 50 Cent.

În urmă cu câteva săptămâni sora celebrei cântăreţe americane, Solange Knowles, l-a agresat pe Jay-Z într-un ascensor după o petrecere organizată cu ocazia galei Met Ball din New York pe 5 mai.

Beyonce, Solange Knowles şi Jay-Z au dat publicităţii o declaraţie comună, după ce înregistrarea video a acelei altercaţii a fost publicată pe internet: "Jay şi Solange îşi asumă fiecare responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat. Ambii îşi recunosc vinovăţia în această chestiune privată care s-a petrecut în public. Fiecare şi-a cerut iertare faţă de celălalt şi acum vom merge mai departe ca o familie unită".

Jay-Z, pe numele adevărat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată de peste 750 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici