A apărut revista The ONE de august

În august, revista The ONE mizează pe sport. Cu o copertă realizată în Complexul Sportiv „Lia Manoliu”, cu modelul Laura Giurcanu, noul număr aduce în prim plan o un stil de viaţă sportiv tratat cu originalitate şi umor.

382 afișări
Imaginea articolului A apărut revista The ONE de august

A apărut revista The ONE de august

Veţi regăsi piesele de inspiraţie sport în combinaţii atipice atât în pictorialul Sport Puzzle, cât şi în pagini de shopping, iar pantofii de alergat (şi nu numai) fac subiectul articolului inspiraţional Estetica atletică.

Sportivul despre care am ales să scriem pe larg are 28 de ani, o relaţie mediatizată cu o femeie celebră şi trei finale jucate la Wimbledon. Mai multe, în articolul-portret 3T: Tecău, tenis, trofee.

Şi pentru că job-ul cere uneori şi sacrificii, echipa The ONE a încercat câteva experienţe extreme, de la săritul cu paraşuta, la împuşcături cu arme adevărate, wakeboard, căţărări şi scufundări. Vedeţi unde puteţi încerca toate acestea în România, cât costă şi de ce fac toţi banii.

Ce înseamnă, de fapt, experienţa unui boot camp şi care sunt cei mai pe val instructori din Bucureşti sunt alte două teme abordate în The ONE de august.

Dincolo de paginile rezervate sportului, găsiţi şi cele mai inspirate piese artsy ale sezonului, dar şi rochii cu detalii tropicale, pasteluri rafinate şi atemporala dantelă.

Şi tot în paginile de modă, şi-a făcut loc un pictorial neconvenţional, Instaglam, compus din fotografii cool din conturile de Instagram ale prietenilor revistei.

To be or not to be Dr. House? este titlul unui articol amplu despre noile obiceiuri mai mult sau mai puţin bolnave ale omului modern, preocupat de propria sănătate. Subtitlul care ar funcţiona cu siguranţă ar fi Când confesiunile unei ipohondre îţi dau de gândit.

Invitaţii permanenţi ai revistei scriu, de această dată, despre vulnerabilitate (Dragoş Bucurenci), despre frânturi de înţelepciune într-o lume răzgâiată emoţional (Vicki Nicola) sau, pur şi simplu, despre pălării (Dana Rogoz).

Tot în The ONE de august veţi regăsi un interviu amplu pe care cunoscutul actor Ethan Hawke i l-a acordat Andreei Esca la cea mai recentă vizită a lui la Bucureşti. Confesiunile lui Ethan îl prezintă pe actor întors înspre el însuşi, înspre copilărie şi înspre familie.

Nu am vrut să ratăm noua expoziţie deschisă la MNAC până la sfârşitul lunii septembrie, pentru că Good Girls. Memory, Desire, Power este o expoziţie şocantă, cu umor, de neuitat, fiind prima pe o tematică feministă care aduce la Bucureşti 63 de artiste din 23 de ţări. Mai multe despre ea, în articolul Feminism ironic.

Bianca Nuţu a vizitat cele mai în vogă centre spa de la noi, aliniate trend-ului beauty fusion, şi le prezintă în detaliu. Şi tot ea ne indică o destinaţie de neratat în această vară: Detox Destination. Undeva, într-un paradis verde din Italia.

Şi tot spre Italia ne duc şi paginile de travel, de data asta către o destinaţie culturală – Verona. Aflaţi de ce o seară de operă la Arena di Verona nu-şi va pierde niciodată farmecul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici