A apărut The ONE de octombrie!

Diana Moldovan este top modelul de pe coperta de octombrie a revistei The ONE şi protagonista pictorialului Come undone, realizat de Andreea Macri, care aduce în prim-plan spiritul grunge, prin ţinute dark, cu detalii avangardiste.

143 afișări
Imaginea articolului A apărut The ONE de octombrie!

A apărut The ONE de octombrie!

În paginile de shopping, Alexandra Caspruf, fashion editorul The ONE, ne pune faţă în faţă cu Dilemele toamnei. Nuanţe preţioase, carouri într-o abordare hip, tricotaje rafinate sau o blană neconvenţională?

Alte şase pagini de fashion au fost realizate de şase pasionate de modă, care îşi prezintă astfel alegerile lor de shopping pentru acest sezon.

Rubrica Repere de stil ne introduce, de această dată, în dressing-ul şi în viaţa Mirelei Bucovicean, prezenţa efervescentă din spatele platformei  www.molecule-f.com.

Pictorialul Bohemian Rhapsody se opune într-o manieră creativă minimalismului urban, proiectând luxul noului sezon într-un decor cinematic de secol trecut.

Vicki Nicola se întreabă ce poate fi promovat şi ce nu în faţa unui copil, iar Dragoş Bucurenci vorbeşte despre Decenţa Dacianei şi ne familiarizează cu drumul lui - de la prejudecată la admiraţie faţă de soţia premierului.

În editorialul Cum m-a mutat mama de pe marele pe micul ecran, Andreea Esca povesteşte despre Geo Saizescu şi o întâlnire care i-a schimbat destinul.

Iluzia că poţi face tot este titlul unui articol amplu, care porneşte de la premisa că Superwoman nu există. Pentru că, deşi ştim şi noi asta, tot nu ne împăcăm cu ideea. Ce-i de făcut?

Pe fundalul toamnei româneşti şi-n zgomotul unor interminabile proteste, am vrut să aflăm de la patru Activiste de profesie cum pot voluntarele cu normă întreagă să schimbe lucrurile în România.

În exclusivitate pentru The ONE, Andreea Marin scrie cu sinceritate despre cum a slăbit şi despre cum niciodată nu e prea târziu să o iei de la capăt.

Şi pentru că în octombrie lupta împotriva cancerului la sân devine una publică, încercând să schimbe mentalităţi şi atitudini, vorbim şi noi despre simbolul acestei lupte şi despre diversele ei aspecte în articolul Rozul care schimbă vieţi.

Billets d'amour este o incursiune fermecătoare pe malurile Senei, în care luăm cunoştinţă de lecţiile romantice pe care Parisul ţi le dă chiar şi când îl vizitezi singur.

Şi pentru că am văzut printre primii filmul Când se lasă seara peste Bucureşti sau metabolism şi ne-a plăcut, nu puteam rata ocazia unui interviu cu regizorul Corneliu Porumboiu. Textul Regizorul în labirintul său conţine detalii ce ţin de peliculă, dar şi de viaţă personală, de începuturi, dar şi de recunoaştere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici