A doua cea mai mare perlă din lume va fi scoasă la licitaţie

A doua cea mai mare perlă descoperită până acum în lume, "Prinţesa Palawan", în valoare estimată de peste 275.000 de euro, va fi scoasă la licitaţie, săptămâna viitoare, la Los Angeles.

112 afișări
Imaginea articolului A doua cea mai mare perlă din lume va fi scoasă la licitaţie

A doua cea mai mare perlă din lume va fi scoasă la licitaţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scoaterea la licitaţie a perlei a fost anunţată de casa de licitaţii britanică Bonhams.

Perla are 2,25 kilograme şi măsoară 15,24 centimetri în diametru. Ca aspect, ea seamănă cu un creier uman şi are o tentă de porţelan alb şi nu strălucirea caracteristică a perlelor.

În cadrul licitaţiei, ea va fi vândută împreună cu jumătate din cochilia în care a fost găsită.

Descoperită în Filipine, perla gigant va reprezenta punctul principal de atracţie al licitaţiei care va avea loc, pe 6 decembrie, la Muzeul de istorie naturală din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici