A murit actorul Ewen MacIntosh

Ewen Douglas MacIntosh, actor şi comedian britanic cunoscut pentru rolul său de Keith Bishop din comedia The Office, a murit la 50 de ani.

864 afișări
Imaginea articolului A murit actorul Ewen MacIntosh

Sursa foto: Facebook

"Cu mare tristeţe anunţăm dispariţia paşnică a iubitului nostru geniu al comediei, Ewen MacIntosh. Familia sa le mulţumeşte tuturor celor care l-au sprijinit, în special casei de îngrijire Willow Green. În curând va avea loc o incinerare privată pentru familie şi prieteni apropiaţi şi o comemorare mai târziu în cursul anului”, a anunţat compania sa de management, Just Right Management, citată de The Guardian.

Ricky Gervais, co-creatorul The Office, i-a adus un omagiu lui MacIntosh, scriind pe X: "Veşti extrem de triste. Ewen Macintosh, foarte amuzant, cunoscut mai ales ca Big Keith din The Office, a murit. Un talent absolut. RIP."

Bolnav de ceva timp, cauza morţii nu a fost confirmată, deşi prietenul său Ed Scott a mulţumit personalului medical şi asistentelor „pentru grija şi dragostea incredibilă pe care i-au arătat-o”.

MacIntosh era cel mai bine cunoscut ca Keith Bishop, contabilul care avea un mesaj monoton la robotul telefonic şi care ar fi preferat să aibă o carieră de DJ.

MacIntosh a apărut şi în emisiuni precum Miranda şi Little Britain.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici