A murit Rob Garrison, actorul care a interpretat rolul Tommy în ”Karate Kid”

Actorul Rob Garrison, care a interpretat rolul Tommy în pelicula ”Karate Kid” din 1984, a murit vineri la 59 de ani, a anunţat vineri seară CNN.

2968 afișări
Imaginea articolului A murit Rob Garrison, actorul care a interpretat rolul Tommy în ”Karate Kid”

A murit Rob Garrison, actorul care a jucat în ”Karate Kid”

Actorul a încetat din viaţă vineri, după mai bine de o lună petrecută în spital, în urma unor complicaţii care i-au afectat rinichii şi ficatul, notează platforma TMZ.

”Rob a fost o persoană minunată şi un ambasador al moştenirii «The Karate Kid», a arătat un reprezentant al artistului. ”Apariţia sa în sezonul doi al seriei «Cobra Kai» rămâne ultima sa apariţie pe platouri şi a fost uimitoare, dominând episodul. Ne va lipsi atât mie cât şi tuturor celor care l-au întâlnit”, a arătat sursa citată de CNN.

Garrison a jucat rolul lui Tommy în filmul din 1984, ”The Karate Kid” şi în continuarea din 1986, ”The Karate Kid Part II”, şi a avut o apariţie în seria produsă de YouTube Originals, ”Cobra Kai”, unde povestea personajelor continuă la maturitate.

Născut în Wheeling, West Virginia, Garrison a debutat pe ecran în 1977, în ”Starship Invasions”, o peliculă SF. De-a lungul anilor a mai hucat în ”Brubaker” şi ”Iron Eagle” şi în multe seriale pentru televiziune precum ”St. Elsewhere”, ”MacGyver”, ”Columbo” şi ”Coach”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici