A pus pe jar industria modei feminine. Barbatul ce vrea în Playboy! FOTO

Se preferă din nou modelele slabe şi anorexice pe podium, însă un nou trend face furori printre creatori: modelul bărbat care să prezinte haine de femeie.

50 afișări
Imaginea articolului A pus pe jar industria modei feminine. Barbatul ce vrea în Playboy! FOTO

A pus pe jar industria modei feminine. Barbatul ce vrea în Playboy! (Imagine: www.stirileprotv.ro)

Este şi cazul lui Andrej Pejic care a uimit publicul atunci când a apărut pe podium la Săptămâna Modei de la Paris ca fiind "mireasa" colecţiei lui Jean Paul Gaultier, arătând spectaculos într-o rochie, chiar dacă el este bărbat.

Citeşte mai multe despre bărbatul ce vrea în Playboy pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici