Abonamentele pentru B'estfest - de vânzare începând de sâmbătă, la preţul de 240 de lei

Abonamentele pentru festivalul B'estfest, care va avea loc în parcarea complexului Romexpo din Bucureşti, pe 4, 5, şi 6 iulie, se pun în vânzare începând de sâmbătă, la preţul de 240 de lei, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

15 afișări
Imaginea articolului Abonamentele pentru B'estfest - de vânzare începând de sâmbătă, la preţul de 240 de lei

Abonamentele pentru B'estfest - de vânzare începând de sâmbătă, la preţul de 240 de lei

Printre artiştii care vor ţine capul de afiş al celei de-a doua ediţii a evenimentului se numără trupa britanică de indie rock Kaiser Chiefs şi solista irlandeză Roisin Murphy, fostă componentă a trupei Moloko, alte grupuri şi cântăreţi urmând să se alăture acestora.

Sâmbătă vor fi puse în vânzare abonamentele de trei zile, care oferă acces la toate zilele de festival, la preţul de 240 de lei. Abonamentele sunt emise în număr limitat de 5.000 şi vor fi putea fi achiziţionate de pe site-ul www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

După prima ediţie a evenimentului, festivalul denumit iniţial B'estival a fost rebotezat pentru a fi evitate eventualele confuzii cu alte manifestări de gen care se desfăşoară în Marea Britanie şi Spania. De asemenea, festivalul din România a fost invitat să devină membru al comunităţii Yourope, asociaţia în care sunt înscrise 40 dintre cele mai importante festivaluri europene, printre care Exit Serbia, Lowlands Olanda, Rock'n'Coke Turcia. Anul trecut, B'estfest a fost înscris în programul European Talent Exchange Program, care se ocupă de promovarea tinerilor artişti europeni în cadrul festivalurilor internaţionale de top. 

Prima ediţie a festivalului i-a adus la Bucureşti, printre alţii, pe Faithless, Pink, Wu-Tang Clan, Reamonn, Kasabian, Hooverphonic, Mocheeba şi a reuşit să-i pună pe aceeaşi scenă pe Alice Cooper şi Marylin Manson, adunând un public de aproximativ 50.000 de persoane. Pentru ediţia 2008 a B'estfest, bugetul este mai mare cu 30% faţă de cel de 2,25 milioane de euro de anul trecut. Festivalul va aduce o scenă în plus (trei scene mari în total), o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi în plus, care vor constitui plaja B'estfest.

Într-un interviu acordat MEDIAFAX, Laura Coroianu, Managing Partener al Emag!c Entertainment, a declarat că se aşteaptă ca anul acesta publicul chiar să se dubleze ca număr. De asemenea, ea a mai spus că vor fi aduşi "artişti mai grei decât anul trecut".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici