ACCIDENT STUPID: Un copil a ajuns la spital din cauza unui chelner. Ce i s-a servit băiatului de doi ani în loc de suc - FOTO

Englezoaica Nina Rees a decis să sărbătorească la restaurant ziua fiului ei, Sonny, care împlinea doi ani. Nu s-a gândit nicio clipă că de la petrecere va ajunge la spital chiar cu sărbătoritul.

2906 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT STUPID: Un copil a ajuns la spital din cauza unui chelner. Ce i s-a servit băiatului de doi ani în loc de suc - FOTO

ACCIDENT STUPID: Un copil a ajuns la spital din cauza unui chelner. Ce i s-a servit băiatului de doi ani în loc de suc - FOTO (Imagine: Shutterstock)

Femeia a comandat o limonadă pentru copil, însă acesta a ajuns să bea jumătate dintr-un pahar de whisky cu apă, scrie Daily Mail.

"Am mers la restaurant într-o după-amiază şi i-am comandat o limonadă, care este băutura lui favorită. A sosit băutura şi eu l-am încurajat să ia câteva guri, pentru că mâncase ceva sărat. Terminasem primul fel de mâncare, când am observat că se strâmba de fiecare dată când sorbea din pahar. Atunci i-am luat paharul şi am gustat şi eu. Era whisky, aş putea spune whisky dublu. Imediat cum am gustat am simţit cum imi arde gâtul şi mi se încălzeşte corpul", a declarat Nina Rees, în vârstă de 34 de ani.

Îngroziţi de ceea ce se întâmplase, familia a dus copilul la spital. La sosirea la spital, copilul era deja adormit. El a fost ţinut sub observaţie de medici şi externat după scurt timp.

Potrivit celor prezenţi la petrecere, reacţia angajaţilor restaurantului a fost îngrozitoare. Iniţial, nu au dat atenţie reclamaţiei, apoi familiei i s-a oferit o reducere la consumaţie, iar directorul restaurantului a sunat în ziua următoare pentru a-şi cere scuze.

"Ne cerem scuze pentru ce s-a întâmplat. A fost o greşeală umană şi am luat toate măsurile pentru ca aşa ceva să nu se mai întâmple niciodată", au comunicat responsabilii restaurantului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici