Actori care "s-au transformat" pentru roluri - GALERIE FOTO

Christian Bale, Charlize Theron, Will Smith sau Renee Zellweger se numără printre vedetele care au dat dovadă de devotament, ambiţie şi autodisciplină atunci când au apărut pe marile ecrane complet "schimbaţi", unii reuşind să dea viaţă unor personaje cu adevărat impresionante.

752 afișări
Imaginea articolului Actori care "s-au transformat" pentru roluri - GALERIE FOTO

Trevor Reznik, interpretat de Christian Bale, în filmul "The Machinist"

GALERIE FOTO

Trevor Reznik, interpretat de Christian Bale în filmul "The Machinist" (2004), este probabil unul dintre cele mai impresionante roluri. Pentru crearea personajului principal din filmul regizat de Brad Anderson, un om care nu mai dormise de un an de zile, Bale a slăbit 27 de kg, ajungând la 54 de kg. Actorul a revenit la greutatea sa normală un an mai târziu în "Batman beggins".

Charlize Theron a avut nevoie de 14 kg în plus şi de foarte mult machiaj pentru interpretarea rolului principal din "Monstrul" (Aileen Wuornos), pentru care a fost recompensată cu un premiu Oscar. Nu numai frumoasa actriţă şi-a schimbat înfăţişarea în filmul biografic regizat de Patty Jenkins, dar şi partenera sa din film, Christina Ricci, care s-a îngrăşat pentru rolul din "Monster" aproape 5 kg.

Muhammad Ali, cel mai mare campion de box la categoria grea precum şi unul dintre cei mai populari sportivi, a fost jucat pe marile ecrane de Will Smith. Rolul din "Ali", regizat de Michael Moore, l-au făcut pe Will să se antreneze şase ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Actorul a avut nevoie de 16 kg în plus pentru a semăna cu Ali.

Pentru interpretarea minunatei Bridget Jones, o femeie de 30 de ani şi ceva, nesigură, autocritică, obsedată de numărul caloriilor din alimente, Renee Zellwegger s-a îngrăşat 11 kg.

Antrenamentele intense, axate pe exerciţii de forţă, l-au ajutat pe Gerard Butler să devină remarcabilul rege Leonidas în "300". Actorul a declarat că cele opt săptămâni, cât a durat pregătirea fizică pentru spartanul din filmul "300", au fost cele mai grele din viaţa sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici