Actori pe a căror condiţie fizică ar fi invidioşi bărbaţi de două ori mai tineri - FOTO

În zilele noastre, doar pentru că ai mai mult de 40 de ani nu înseamnă că nu trebuie să te mai preocupe propriul aspect, mai ales dacă eşti vedetă de filme de acţiune.

640 afișări
Imaginea articolului Actori pe a căror condiţie fizică ar fi invidioşi bărbaţi de două ori mai tineri - FOTO

Dolph Lundgren (Imagine: dailymail.co.uk)

Dolph Lundgren în vârstă de 52 de ani s-a alăturat actorilor trecuţi de prima tinereţe, dar cu o forma fizică admirabilă, mândri să afişeze rezultatele orelor petrecute în sală.

Şi Tom Cruise a arătat pe platourile de filmare din Praga ale "Misiune: Imposibilă IV" un bust impresionant, în ciuda celor 48 de ani.

Deşi are 64 de ani, Sylvester Stallone a jucat un rol foarte convingător în a şasea parte a francizei Rocky care l-a făcut celebru.

Mickey Rourke a a revenit în atenţia publicului cu filmul "The Wrestler" şi a muncit din greu pentru a ajunge într-o condiţie fizică excelentă, la cei 58 de ani ai săi.

Pe de altă parte, Arnold Schwarzenegger a petrecut mai mult timp în birou decât la sală, de când a devenit guvernatorul Californiei.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici