Actorii din franciza "Amurg/ Twilight" îşi vor lăsa amprentele în cimentul de la Hollywood

Actorii Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner, starurile francizei "Amurg/ Twilight", îşi vor lăsa amprentele în cimentul din faţa celebrului Grauman's Chinese Theatre din Hollywood, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc pe 3 noiembrie.

370 afișări
Imaginea articolului Actorii din franciza "Amurg/ Twilight" îşi vor lăsa amprentele în cimentul de la Hollywood

Actorii din franciza "Amurg/ Twilight" îşi vor lăsa amprentele în cimentul de la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei trei actori îşi vor lăsa amprentele mâinilor şi picioarelor pentru a fi astfel "imortalizaţi" în cimentul din faţa Grauman's Chinese Theatre, pe 3 noiembrie, cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea pe marile ecrane a celui de-al patrulea film din franciza "Twilight", intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", informează hollywoodreporter.com.

De la inaugurarea Grauman's Chinese Theatre de pe Hollywood Walk of Fame, în 1928, doar puţin peste 250 de actori au fost invitaţi să îşi lase amprentele în cimentul din faţa acestui cinematograf, în cadrul unei ceremonii speciale, care a devenit cu timpul una dintre cele mai prestigioase recompense de la Hollywood.

Atrăgând la fel de mulţi turişti ca Taj Mahal şi Muzeul Prado, Grauman's Chinese Theatre din Los Angeles este vizitat de câteva milioane de turişti în fiecare an şi ocupă o poziţie fruntaşă în topul celor mai fotografiate situri turistice din lume.

Fanii din lumea întreagă ai francizei "Amurg" vor putea să urmărească în direct, pe internet, ceremonia prin care Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner îşi vor lăsa amprentele în cimentul de pe Hollywood Boulevard, pe 3 noiembrie, începând cu ora locală 10.00 (ora 17.00 GMT).

Primele trei lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, şi "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obţinut împreună încasări de 1,8 miliarde de dolari.

Al patrulea film din franciză se intitulează "Saga Amurg: Zori de Zi/ Twilight: Breaking Dawn". Producătorii americani au decis să lanseze acest film în două părţi, iar "Saga Amurg: Zori de Zi-Partea I" va fi lansată pe marile ecrane pe 18 noiembrie. Cea de-a doua parte va fi lansată în Statele Unite pe 16 noiembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici