Actorii din "Friends" se reunesc după 12 ani - FOTO

Actorii din serialul "Prietenii tăi/ Friends" se vor reuni luna viitoare pe postul NBC, pentru prima dată după încheierea acestui show TV în 2004, pentru a înregistra un episod special sub forma unui tribut adus regizorului de comedie James Burrows, a anunţat, miercuri, televiziunea americană.

1490 afișări
Imaginea articolului Actorii din "Friends" se reunesc după 12 ani - FOTO

Actorii din "Friends" se reunesc cu ocazia unui tribut adus unui regizor TV

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer vor face parte dintr-o emisiune-tribut ce va fi înregistrată în onoarea regizorului James Burrows, în vârstă de 75 de ani, a dezvăluit Bob Greenblatt, directorul departamentului Entertainment din cadrul postului NBC, în faţa jurnaliştilor prezenţi la o conferinţă organizată de Television Critics Association, informează Reuters.

Emisiunea specială va fi difuzată pe 21 februarie şi va include şi alţi actori, mai ales aceia care au făcut parte din distribuţiile altor seriale TV regizate de James Burrows, precum "Cheers", "Frasier" şi "Will & Grace".

Cei şase actori principali din serialul "Friends", ale căror cariere au evoluat spectaculos după încheierea show-ului, au apărut de foarte puţine ori împreună în public. Aniston, Cox şi Kudrow au apărut împreună în 2014 într-o sevenţă umoristică prezentată în talk show-ul "Jimmy Kimmel Live", în care au ironizat propriile personaje din "Friends".

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici