Actorul Alec Baldwin a fost arestat la New York după ce s-a luat la bătaie în stradă. Motivul disputei este de neînţeles pentru mulţi

Actorul american Alec Baldwin a fost arestat vineri la New York, fiind acuzat că a lovit un bărbat după ce acesta ar fi parcat pe locul său, relatează site-ul postului BBC.

5109 afișări
Imaginea articolului Actorul Alec Baldwin a fost arestat la New York după ce s-a luat la bătaie în stradă. Motivul disputei este de neînţeles pentru mulţi

Actorul Alec Baldwin a fost arestat la New York în urma unei altercaţii

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie a declarat pentru BBC că actorul a fost reţinut de poliţie şi înfruntă acuzaţii de asalt.

Autorităţile au mai informat presa că Baldwin susţine că un membru al familiei sale îi ţinea liber un loc de parcare când un alt bărbat l-a ocupat înaintea sa.

Preşedintele american Donald Trump, pe care Alec Baldwin l-a parodiat în cadrul unui spectacol de comedie al emisiunii Saturday Night Live, a declarat că îi urează actorului "succes" când a aflat de arestarea sa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici