Actorul Benedict Cumberbatch a devenit tată

Actorul britanic Benedict Cumberbatch a devenit tată, după ce soţia sa, regizoarea de teatru Sophie Hunter, a născut un băieţel, acesta fiind primul copil al cuplului, potrivit bbc.com.

234 afișări
Imaginea articolului Actorul Benedict Cumberbatch a devenit tată

Actorul Benedict Cumberbatch a devenit tată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Benedict Cumberbatch şi Sophie Hunter sunt încântaţi să anunţe naşterea băieţelului lor frumos", a declarat, sâmbătă, un purtător de cuvânt al cuplului.

Totodată, cei doi au solicitat să li se respecte intimitatea în următoarele săptămâni, pentru a se putea bucura de aceste momente preţioase alături de bebeluşul lor.

Benedict Cumberbatch şi Sophie Hunter au fost văzuţi pentru prima dată împreună în 2009, iar de atunci au fost foarte discreţi în privinţa relaţiei lor. Cei doi s-au căsătorit anul acesta, de Valentine's Day.

Anunţul privind naşterea primului său copil vine după ce Benedict Cumberbatch, în vârstă de 38 de ani, a primit un titlu prestigios, Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, pentru servicii deosebite aduse artei dramatice, sâmbătă, alături de alte personalităţi britanice care au fost recompensate de regina Elizabeth a II-a, în contextul evenimentelor care marchează aniversarea oficială a suveranei Marii Britanii.

Pe lângă rolul interpretat în serialul de televiziune "Sherlock Holmes", care s-a bucurat de mare succes pe plan internaţional, Benedict Cumberbatch s-a remarcat în ultimele luni şi cu rolul din "The Imitation Game. Jocul codurilor", un film în care l-a interpretat pe Alan Turing, matematicianul britanic care a descifrat codul Enigma folosit de sistemele de transmitere de mesaje utilizate de nazişti în Al Doilea Război Mondial şi, de asemenea, pionier al computerelor.

Pentru acel rol, Benedict Cumberbatch a fost lăudat de criticii de cinema şi a fost nominalizat la numeroase distincţii ce au fost decernate în sezonul premiilor de la Hollywood - Oscar, BAFTA, Critic's Choice Movie Awards şi Globurile de Aur.

Starul britanic nu a câştigat însă niciunul dintre aceste premii, pierzând de fiecare dată trofeul atribuit la categoria "cel mai bun actor" în faţa compatriotului şi bunului său prieten Eddie Redmayne, interpretul profesorului Stephen Hawking în filmul "Teoria întregului/ The Theory Of Everything".

În afara acestor roluri importante, Benedict Cumberbatch s-a remarcat în ultimii ani în alte producţii cinematografice de succes, precum "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", "Remuşcare/ Atonement", "Wikileaks: A cincea putere în stat/ The Fifth Estate", "Calul de luptă/ War Horse", "Un spion care ştia prea multe/ Tinker Tailor Soldier Spy", filmele din trilogia "Hobbitul/ The Hobbit" şi lungmetrajul SF "Star Trek În întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness".

Sophie Hunter este o regizoare de teatru şi actriţă, care a jucat şi în seriale precum "Crimele din Midsomer", "Torchwood" şi "Vanity Fair".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici