Actorul Corey Feldman, abuzat sexual când era minor, este anchetat pentru hărţuire sexuală

Actorul şi cântăreţul Corey Feldman, care a mărturisit că a fost abuzat sexual când era minor, este anchetat la rândul său pentru hărţuire sexuală, de poliţia americană, în urma unor reclamaţii făcute de o femeie, faptă pe care artistul o neagă, informează people.com.

398 afișări
Imaginea articolului Actorul Corey Feldman, abuzat sexual când era minor, este anchetat pentru hărţuire sexuală

Actorul Corey Feldman, abuzat sexual când era minor, este anchetat pentru hărţuire sexuală

Reclamaţia a fost depusă luni la o secţie de poliţie din Los Angeles, Feldman, în vârstă de 46 de ani, fiind considerat suspect. Incidentul ar fi avut loc în februarie 2017 şi, potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com, Feldman ar fi acuzat că a pus mâna pe posteriorul femeii.

Un purtător de cuvânt al lui Feldman a declarat pentru People că avocaţii acestuia se ocupă de "aceste acuzaţii şocante şi de ameninţări care au venit din partea unor membri ai fostei trupe a lui Corey, după ce acesta şi-a anulat turneul".

"Corey rămâne concentrat pe misiunea sa de a se lupta împotriva comportamentelor nepotrivite faţă de femei şi bărbaţi de toate vârstele. Având în vedere experienţele sale dureroase, ultimul lucru pe care şi l-ar dori să îl facă ar fi ca altcineva să treacă prin ce a trecut el", potrivit aceluiaşi purtător de cuvânt. "Este încrezător că motivele care stau în spatele acestor acuzaţii false vor fi date la iveală şi că adevărul va învinge", a mai spus acesta.

Acuzaţiile împotriva lui Feldman vin la două luni după ce acesta a depus o reclamaţie privind faptul că a fost abuzat sexual, poliţia din Los Angeles deschizând o anchetă în acest sens. Însă ancheta a fost la scurt timp închisă, pentru că faptele fuseseră prescrise.

Feldman a depus reclamaţia la patru ani după ce a lansat autobiografia "Coreyography", în care a povestit că el şi prietenul său bun dintr-o perioadă Corey Haim au fost abuzaţi sexual, pe când erau minori, de mai mulţi bărbaţi din industria de divertisment. Haim a murit din cauza unei pneumonii în 2010, la vârsta de 38 de ani.

Invitat, în noiembrie 2017, în emisiunea TV "The Dr. Oz Show", Feldman a mărturisit că a fost violat în 1993, în Santa Barbara, însă poliţia locală declara că nu are niciun document în acest sens.

În decembrie, People a confirmat că există înregistrări audio din 1993, la poliţia din Santa Barbara, în care Feldman îi numeşte pe cei care l-au abuzat sexual. Acele înregistrări au fost predate poliţiei din Los Angeles.

Feldman a devenit celebru în anii 1980, cu roluri în filme precum "The Goonies", "Stand by Me", "The Lost Boys". Feldman a declarat că este împotriva copiilor-vedete, deşi chiar el a devenit celebru în copilărie.

În timpul procesului lui Michael Jackson din anul 2005, Feldman a declarat într-un interviu că starul i-a arătat fotografii obscene. Feldman a fost citat ca martor la proces. În iunie 2008, a declarat că a fost molestat pe când era copil. Deşi, iniţial, s-a speculat că agresorul era Michael Jackson, Feldman a infirmat acest lucru, dezvăluind că făptaşul era chiar asistentul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici