Actorul Cuba Gooding Jr.,dat în judecată de una dintre cele 14 femei care îl acuză de molestare sexuală

Actorul american premiat cu Oscar Cuba Gooding Jr. a fost dat în judecată de una dintre cele 14 femei care l-au acuzat de hărţuire şi molestare sexuală, potrivit Variety.

700 afișări
Imaginea articolului Actorul Cuba Gooding Jr.,dat în judecată de una dintre cele 14 femei care îl acuză de molestare sexuală

Actorul Cuba Gooding Jr.,dat în judecată de una dintre cele 14 femei care îl acuză de molestare sexuală

Natasha Ashworth, o chelneriţă care lucrează într-un club de noapte din New York, l-a dat în judecată pe Cuba Gooding Jr., spunând că acesta ar fi ciupit-o de posterior, pe 24 octombrie 2018.

Săptămâna trecută, actorul premiat cu Oscar a pledat nevinovat la această acuzaţie. Procurorii prezenţi la audierea care a avut loc pe 15 octombrie, la Curtea Supremă din Manhattan, New York, au afirmat că incidentul s-a petrecut după ce Cuba Gooding Jr. i-a făcut avansuri în seară respectivă, actorul negând acest lucru. La acea audiere, procurorii au prezentat şi mărturiile oferite de 12 femei care au spus că au fost atinse fără acordul lor de Gooding şi că actorul le-a făcut avansuri nepotrivite, toate aceste incidente petrecându-se în diferite baruri şi cluburi. Femeile nu au depus plângeri penale împotriva starului hollywoodian. Cu aceste mărturii, procurorii spun că vor să stabilească un tipar comportamental al starului hollywoodian.

O audiere în acest caz a fost stabilită pentru 13 decembrie.

În procesul intentat de Ashworth, aceasta oferă noi detalii despre incident, printre altele, faptul că Gooding a întrebat-o dacă vrea „să îi vadă penisul". De asemenea, actorul a încercat de mai multe ori să îi atingă posteriorul.

În prezent, pe numele actorului mai este deschis un proces, după ce a fost acuzat că i-a atins cu forţa sânii unei femei, într-un bar din Manhattan, New York, în iunie 2018. Atunci, starul din „Jerry Maguire" a fost arestat, deşi a pledat nevinovat la acuzaţiile de atingere forţată şi de abuz sexual.

Atingerea forţată a unei persoane poate fi pedepsită cu până la un an de închisoare, potrivit legislaţiei din oraşul american New York.

În ultimii ani, Cuba Gooding Jr. a avut probleme legate de dependenţa de alcool. Astfel, printre altele, în 2012, acesta a agresat o chelneriţă într-un bar din New Orleans.

După ce a devenit celebru cu rolul din „Jerry Maguire" (1996), pentru care a primit un Oscar, Gooding a mai jucat în filme precum „Mai bine nu se poate" (1997), alături de Jack Nicholson, „Bărbaţi de onoare" (2000), „Pearl Harbor" (2001), dar şi „The Butler".

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici