Actorul David Faustino, cunoscut pentru rolul "Bud" din Familia Bundy, a împlinit 39 de ani - GALERIE FOTO

Actorul David Faustino, devenit celebru graţie cunoscutului personaj Bud Bundy din serialul de televiziune "Married... with Children/Familia Bundy", a împlinit recent 39 de ani.

18116 afișări
Imaginea articolului Actorul David Faustino, cunoscut pentru rolul "Bud" din Familia Bundy, a împlinit 39 de ani - GALERIE FOTO

David Faustino, în Familia Bundy (Imagine: Captură Video)

David Faustino, care a împlinit 39 de ani pe 3 martie, a debutat în televiziune în copilărie, iar in anul 1980 a primit primul său rol într-un serial TV.

În 1987, a primit rolul lui Bud Bundy, pe care l-a jucat timp de zece ani, în peste 260 de episoade.

GALERIE FOTO

După "Familia Bundy", actorul a jucat în numeroase seriale şi filme de televiziune, precum "The New Addams Family"," Nash Bridges", "The X-Files" sau "Entourage".

David Faustino s-a căsătorit cu Andrea Elmer, în 2004, căsnicie care a durat trei ani. În 2007, Faustino a fost arestat pentru posesie de marijuana, iar apoi s-a internat într-un centru de reabilitare.

Recent, Faustino a apărut în serialul "Modern Family/O Familie Modernă", în care joacă fostul său partener de platou, Ed O'Neill, alias "Al Bundy".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici