Mark-Paul Gosselaar, la 39 de ani: Interpretul lui "Zack" din "Salvaţi de clopoţel" va deveni tată pentru a treia oară - FOTO

Actorul Mark-Paul Gosselaar, devenit celebru datorită rolului "Zack Morris" din popularul serial "Saved by the Bell/Salvaţi de clopoţel", a anunţat că va deveni tată pentru a treia oară, soţia sa, Catriona McGinn, urmând să nască în septembrie.

26368 afișări
Imaginea articolului Mark-Paul Gosselaar, la 39 de ani: Interpretul lui "Zack" din "Salvaţi de clopoţel" va deveni tată pentru a treia oară - FOTO

Mark-Paul Gosselaar, în "Salvaţi de Clopoţel" (Imagine: Hepta)

Mark-Paul Gosselaar, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit din iulie 2012 cu Catriona McGinn, acesta urmând să fie primul copil al cuplului, scrie Daily Mail.

Actorul mai are doi copii, o fată şi un băiat, din căsnicia cu fostul fotomodel Lisa Ann Russell, de care a divorţat în mai 2011.

În prezent, Mark-Paul Gosselaar filmează, alături de actorul Breckin Meyer, pentru cel de-al treilea sezon al serialului Franklin & Bash. Cei doi au fost surprinşi în aceste zile pe plaja din Malibu, actorul din "Salvaţi de clopoţel" fiind într-o formă fizică de invidiat.

GALERIE FOTO

Mark-Paul Gosselaar a cunoscut faima graţie rolului "Zack Morris" din popularul serial "Saved by the Bell/Salvaţi de clopoţel", care a fost produs de NBC între 1989 şi 1993. El a apărut ulterior şi în alte seriale şi filme care au avut ca sursă de inspiraţie "Saved by the Bell".

În 2009, realizatorul TV Jimmy Fallon aproape i-a reunit pe cei din "Salvaţi de clopoţel", însă Tiffani Amber Thiessen, interpreta lui "Kelly Kapowski", nu a dorit să ia parte la acel eveniment.

"Sincer vă spun, fanii noştri încă ne iubesc şi iubesc serialul atât de mult", a declarat Dennis Haskins, interpretul "domnului Belding", directorul liceului Bayside din "Salvaţi de clopoţel", pentru TMZ, acesta considerând, la fel ca şi Mark Paul Gosselaar, interpretul lui Zack Morris (iubitul lui Kelly din serial), că cei care nu au uitat nici acum serialul merită ca actorii din "Salvaţi de clopoţel" să se reunească.

În afară de rolul lui "Zack Morris" din "Salvaţi de clopoţel", Mark-Paul Gosselaar s-a remarcat apoi în seriale precum NYPD Blue (2001-2005) şi "Raising the Bar" (2008-2009).

În martie 2010, Gosselaara început să filmeze pentru "Franklin & Bash".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici