Actorul Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară

Actorul american Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară, iubita sa, modelul Paige Butcher, dând naştere unui băieţel, al doilea copil al cuplului, potrivit USA Today.

1366 afișări
Imaginea articolului Actorul Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară

Actorul Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară

Max Charles Murphy s-a născut la Los Angeles, pe 30 noiembrie. Atât mama, cât şi băieţelul se simt bine, potrivit unui reprezentant al actorului.

Murphy, în vârstă de 57 de ani, a anunţat în luna august că Butcher, în vârstă de 39 de ani, este însărcinată. În septembrie, actorul şi iubita sa s-au logodit.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Big Momma's House 2", în 2006, şi au o relaţie din 2012. Murphy şi Butcher mai împreună au o fetiţă în vârstă de doi ani, Izzy.

Eddie Murphy are cinci copii cu prima soţie, Nicole. De asemenea, actorul mai are câte un fiu cu fostele sale iubite Tamara Hood şi Paulette McNeely, dar şi o fiică, Angel, cu una dintre componentele grupului pop Spice Girls, cântăreaţa Melanie Brown.

Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă "mină de aur" de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum "Profesorul trăsnit", "Trading Places" şi "Beverly Hills Cop". Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care "Imagine That", "A Thousand Words" şi "Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave" înregistrând un succes destul de modest. În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici