Actorul Eddie Redmayne şi soţia sa, Hannah Bagshawe, au devenit părinţii unei fetiţe

Actorul britanic Eddie Redmayne, câştigătorul premiului Oscar în anul 2015 pentru cel mai bun actor într-un rol principal, şi soţia sa, Hannah, cu care este căsătorit de la finele anului 2014, au devenit, duminică, părinţii unei fetiţe, Iris Mary Redmayne, informează AP.

482 afișări
Imaginea articolului Actorul Eddie Redmayne şi soţia sa, Hannah Bagshawe, au devenit părinţii unei fetiţe

Actorul Eddie Redmayne şi soţia sa, Hannah Bagshawe, au devenit părinţii unei fetiţe

Reprezentanţii actorului au confirmat duminică faptul că cei doi au devenit părinţi. Cuplul a făcut anunţul primului lor copil în ziarul britanic "The Times." Actorul Eddie Redmayne s-a căsătorit cu Hannah Bagshawe, specialist în relaţii publice în industria financiară, pe 15 decembrie 2014.

Actorul în vârstă de 34 de ani a câştigat un Oscar în 2015 pentru interpretarea rolului fizicianului Stephen Hawking în "The Theory of Everything." Redmayne a fost nominalizat şi în 2016 la Oscar pentru rolul artistului transsexual Lili Elbe în "The Danish Girl."

Actorul va putea fi văzut în noiembre în "Fantastic Beasts and Where to Find Them" de J.K.Rowling.

2015 a fost un an extraordinar pentru actorul britanic în vârstă de 33 de ani. Pe lângă premiile Oscar, BAFTA şi Globul de Aur pe care le-a câştigat la începutul lui 2015 cu partitura din filmul "Teoria întregului", Eddie Redmayne a interpretat în acelaşi an un nou rol important şi cu şanse la Oscar, cel din drama "The Danish Girl", despre una dintre primele persoane din lume care au suportat o intervenţie de schimbare de sex.

De asemenea, Eddie Redmayne a început în toamna lui 2015 filmările pentru un spin-off al francizei "Harry Potter", intitulat "Fantastic Beasts and Where to Find Them", în care starul britanic interpretează rolul principal. Actorul va putea fi văzut în noiembre în "Fantastic Beasts and Where to Find Them" după J.K.Rowling.

Tot în 2015, Eddie Redmayne a fost decorat de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer (OBE).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici