Actorul francez Samy Naceri, din seria ”Taxi”, spitalizat după ce a fost agresat pe o stradă din Paris

Actorul francez Samy Naceri, cunoscut pentru rolurile din franciza "Taxi", a fost spitalizat după ce a fost agresat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o stradă din Paris, informează lefigaro.fr.

4423 afișări
Imaginea articolului Actorul francez Samy Naceri, din seria ”Taxi”, spitalizat după ce a fost agresat pe o stradă din Paris

Samy Naceri (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit publicaţiei Le Parisien, starul francez a fost găsit de un echipaj de pompieri, în stare de ebrietate şi cu mai multe plăgi pe corp, pe o stradă din apropiere de bulevardul Champs-Elysées. Actorul avea şi câţiva dinţi sparţi, relatează aceeaşi publicaţie.

"Atunci când îi erau acordate primele îngrijiri, un grup de indivizi, după toate probabilităţile agresorii lui, au încercat să împiedice intervenţia pompierilor, agăţându-se de actor. Pentru a-l proteja, poliţiştii chemaţi în ajutor au fost obligaţi să folosească gazele lacrimogene pe care le aveau în dotare", precizează Le Parisien. Actorul a fost internat după aceea la o clinică din Paris.

Actorul este renumit pentru numeroasele scandaluri în care a fost implicat de-a lungul anilor şi a fost deja condamnat în iulie 2011 pentru exhibiţionism, după ce şi-a arătat posteriorul în public, în timpul Festivalului Internaţional de Film de la Cannes.

Cu câteva zile mai devreme, Samy Naceri proferase insulte la adresa unor poliţişti, după ce i s-a refuzat accesul la o petrecere privată pe o plajă din Cannes.

În ambele cazuri, actorul a fost arestat, iar apoi eliberat.

Samy Naceri a fost încarcerat şi în oraşul Grasse, unde a ispăşit o pedeapsă de 16 luni de închisoare, după ce l-a agresat cu un cuţit pe bărbat, în ianuarie 2009.

Eroul din seria "Taxi", în vârstă de 51 de ani, a avut numeroase probleme cu justiţia franceză în ultimii ani, fiind arestat pentru comiterea unor acte de violenţă, conducerea automobilului fără permis, în stare de ebrietate şi cu exces de viteză, care i-au adus numeroase condamnări.

Samy Naceri a devenit cunoscut la nivel internaţional datorită rolului şoferului descurcăreţ din seria de succes "Taxi". El a primit în 2006, împreună cu ceilalţi actori din lungmetrajul "Zile de glorie", premiul pentru interpretare la Festivalul de Film de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici