Actorul James Franco debutează în industria muzicală. Când va lansa primul album

Actorul american James Franco îşi va face debutul în industria muzicală printr-un duet cu artistul Tim O'Keefe. Cei doi au scos deja pe piaţă primul videoclip, urmând să lanseze şi albumul de debut.

131 afișări
Imaginea articolului Actorul James Franco debutează în industria muzicală. Când va lansa primul album

James Franco (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Starul american - criticat pentru maniera rigidă în care a prezentat alături de Anne Hathaway gala premiilor Oscar din 2011 - lansează acest album cu grupul său Daddy, un duet din care mai face parte muzicianul Tim O'Keefe (fost coleg de grupă cu James Franco la Rhode Island School of Design), informează contactmusic.com.

Grupul a lansat primul single de pe acest album, "Love in the Old Days", iar videoclipul piesei a fost regizat chiar de James Franco.

"Ştiu că fac multe lucruri în acelaşi timp. Sunt conştient de asta. Sunt sigur că există mulţi oameni care devin sceptici atunci când află că eu am început să fac muzică. Pentru mine, toate aceste proiecte vin din zone similare. Folosesc instrumente diferite pentru a exprima anumite lucruri în feluri diferite", a spus James Franco pentru revista Rolling Stone.

Pe albumul "MotorCity" apare şi Smokey Robinson, o legendă a casei Motown, care a decis să colaboreze cu James Franco, după ce l-a cunoscut pe actor în timpul unui zbor cu avionul.

Pe coperta albumului apar colegele lui Franco din distribuţia filmului "Spring Breakers" Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson şi Rachel Korine.

Actorul, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit recent că a compus şi înregistrat cântecele pentru albumul "MotorCity" în timp ce filma "Oz: The Great and Powerful" la Detroit.

Acest film va fi lansat pe marile ecrane nord-americane în 2013 şi le mai are pe afiş pe Mila Kunis, Michelle Williams şi Rachel Weisz.

James Franco este apreciat la Hollywood nu doar ca actor, ci şi pentru dorinţa de diversificare a carierei sale. Astfel, starul american s-a aventurat deja în domenii diverse - a regizat câteva documentare şi scurtmetraje, a creat proiecte multimedia, s-a implicat în proiecte teatrale şi de dans experimental, a organizat expoziţii de artă şi îşi continuă studiile superioare la câteva universităţi americane.

James Franco a interpretat rolul principal în cel mai recent film regizat de Danny Boyle, intitulat "127 Hours", pentru care a fost nominalizat în 2011 la premiile Oscar. Actorul american a putut fi văzut recent în "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love", "Milk - Preţul curajului", "Crazy Night", "Planeta Maimuţelor: Invazia", dar şi în rolul Harry Osbourne din trilogia "Omul Păianjen/ Spiderman".

Actorul american, care îşi va publica romanul de debut, intitulat "Actors Anonymous", în anul 2013, va interpreta rolul lui Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, într-un film consacrat actriţei din filmele pentru adulţi din anii '70, Linda Lovelace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici