Actorul Jason Priestley revine pe micile ecrane, în serialul de comedie "Call Me Fitz"

Jason Priestley, cunoscut pentru rolul Brandon Walsh din "Beverly Hills 90210", revine pe micile ecrane în acest an, în rolul lui Fitz, un carismatic vânzător de maşini second hand, în serialul de comedie neagră "Call Me Fitz", care va fi produs în Canada şi difuzat în premieră în această ţară.

54 afișări
Imaginea articolului Actorul Jason Priestley revine pe micile ecrane, în serialul de comedie "Call Me Fitz"

Actorul Jason Priestley revine pe micile ecrane, în serialul de comedie "Call Me Fitz" (Imagine: www.officialjasonpriestley.com)

Anunţul a fost făcut la Cannes, în cadrul târgului de televiziune MIPTV, chiar de actorul Jason Priestley, care este şi regizor al serialului, şi de producătoarea şi scenarista Sheri Elwood.

Serialul de comedie are 13 episoade, de câte o jumătate de oră, şi îl are în centrul acţiunii pe Fitz, un dealer de maşini second hand gata oricând pentru o aventură sexuală şi având probleme cu drogurile, ceea ce împinge limitele comportamentului său "puţin prea departe" în raport cu morala comună. După ce ratează un test drive în urma căruia clientul său - o femeie - intră în comă, în ecuaţie apare Larry, un coleg vânzător care îi este opus ca stil şi moravuri şi care tinde a fi "conştiinţa" lui Fitz.

Jason Priestley a declarat la conferinţa de presă de la Cannes că a folosit ca model pentru rolul său nişte persoane din anturajul său, care nu ştiu, însă, că au constituit o sursă de inspiraţie pentru actor. "A fost simplu să mă decid să joc rolul lui Fitz după ce am citit scenariul", a spus Jason Priestley, spunând despre "Call Me Fitz" că este "un show complet".

În acelaşi timp, scenarista Sheri Elwood a spus că a avut ca sursă de inspiraţie pentru "Call Me Fitz" propria familie. "Este un show despre un om care nu este un tip rău, ci mai degrabă un băieţel pierdut. Fitz este un om care nu şi-a găsit calea", a spus producătoarea şi scenarista Sheri Elwood. "Fitz tratează rău oamenii, dar este pedepsit pentru asta, suferă în fiecare episod. Show-ul este la fel de trist precum e de vesel", a mai spus Sheri Elwood.

Serialul "Call Me Fitz" va fi difuzat în premieră pe televiziuni din Canada, în vara acestui an. "Aici, la MIPTV, este un interes enorm pentru acest serial", a spus producătoarea Sheri Elwood, precizând că se aşteaptă ca serialul să fie cumpărat pentru a fi difuzat în cât mai multe ţări.

"Call Me Fitz" este o producţie a E1 Entertainment, Amaze Film + Televison şi Big Motion Pictures, în asociere cu Astral Media's The Movie Network şi Corus Entertainment's Movie Central.

(Corespondenţă de la trimisul MEDIAFAX la Cannes, Mădălina Cerban, madalina.cerban@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici