Actorul Jay Benedict, cunoscut pentru rolul său în „Aliens”, a murit în urma infecţiei cu Covid-19

  • Actorul Jay Benedict a murit la vârsta de 68 de ani
  • Acesta era cunoscut pentru rolurile sale din „Aliens” şi „The Dark Knight Rises”
  • Benedict a decedat în urma infecţiei cu noul coronavirus
3520 afișări
Imaginea articolului Actorul Jay Benedict, cunoscut pentru rolul său în „Aliens”, a murit în urma infecţiei cu Covid-19

Sursa foto: Twitter @avpgalaxy

„Cu durere profundă trebuie să anunţăm moartea lui Jay care a avut loc pe 4 aprilie în urma complicaţiilor apărute din cauza infecţiei cu Covid-19”, arată mesajul publicat pe site-ul oficial al actorului.

Actorul, care l-a jucat pe Russ Jordan în „Aliens” şi a apărut în „The Dark Knight Rises”, era cunoscut şi pentru rolul său drept John Kieffer, un ofiţer al armatei SUA şi prieten al lui Christopher Foyle în „Foyle’s War”.

Benedict era căsătorit cu actriţa Phoebe Scholfield şi împreună conduceau „Sync or Swim”, o companie care oferă servicii de dublare în postproducţie pentru industria de film şi televiziune.

Jay and Phoebe aveau doi fii împreună, Leopold şi Freddie, iar Jay mai avea o fiică, Alexis, dintr-o căsnicie anterioară, scrie Daily Mail.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici