Actorul Jonathan Rhys-Meyers, arestat la Paris

Actorul irlandez Jonathan Rhys Meyers, starul din serialul de televiziune "Dinastia Tudorilor", a fost arestat sâmbătă, timp de câteva ore, după ce lovit cu pumnul un chelner dintr-un bar al aeroportului Chales-de-Gaulle din Paris, informează lefigaro.fr.

91 afișări
Imaginea articolului Actorul Jonathan Rhys-Meyers, arestat la Paris

Actorul Jonathan Rhys-Meyers (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sâmbătă, în jurul orei 14.30, un barman din cafeneaua "Le Quotidien", din aeroportul Charles-de-Gaulle, a refuzat să îl servească pe actor, deoarece acesta se afla în stare de ebrietate. Acesta a avut o altercaţie verbală cu administratorul barului. Cei doi bărbaţi au fost separaţi de un chelner, pe care Jonathan Rhys-Meyers l-a lovit cu pumnul.

Chelnerul a depus plângere, sâmbătă, acuzându-l pe actorul irlandez de agresiune. Actorul a fost arestat de poliţia franceză. După ce a petrecut trei ore într-o celulă, Rhys-Meyer, interpretul regelui Henric al VIII-lea în serialul "Dinastia Tudorilor", a fost eliberat. El va trebui să se prezinte în faţa unui tribunal din Bobigny, în septembrie, pentru comiterea de "acte de violenţă voluntară, ultraj, ameninţări cu moartea şi agresiune fizică".

Actorul Jonathan Rhys Meyers, în vârstă de 31 de ani, care în trecut a avut probleme cu alcoolul, s-a internat pentru dezintoxicare prima dată în 2005, în clinica californiană Promises din Malibu. A revenit la aceeaşi clinică în 2007. Surse din presa britanică au declarat că actorul s-a internat din nou pentru o cură de dezalcoolizare în februarie 2009.

O sursă apropiată producătorilor serialului de televiziune "Dinastia Tudorilor" a declarat că aceştia i-au dat un avertisment lui Rhys Meyers, legat de problemele sale provocate de consumul de alcool, în timpul filmărilor pentru cea de-a treia serie a producţiei TV.

În România, primele două serii ale serialul "Dinastia Tudorilor" au fost difuzate de postul HBO.

Jonathan Rhys Meyers este considerat unul dintre cei mai promiţători actori ai generaţiei sale. Actorul a primit, printre altele, un premiu Chopard la Festivalul de Film de la Cannes, în 2005, a câştigat un Glob de Aur, pentru "Elvis" (2006), şi a fost nominalizat de alte două ori la acelaşi premiu, în 2008 şi 2009, pentru rolul din "Dinastia Tudorilor". El a mai jucat în "Match Point" şi "Misiune: Imposibilă III".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici