Actorul Rami Malek, în negocieri pentru a juca rolul negativ în viitorul film "James Bond" | VIDEO

Actorul Rami Malek, recent premiat cu Oscar pentru rolul din filmul "Bohemian Rhapsody", este în negocieri finale cu regizorul Cary Joji Fukunaga pentru a juca personajul negativ în viitorul film cu James Bond, potrivit contactmusic.net.

528 afișări
Imaginea articolului Actorul Rami Malek, în negocieri pentru a juca rolul negativ în viitorul film "James Bond" | VIDEO

Actorul Rami Malek, în negocieri pentru a juca rolul negativ în viitorul film "James Bond"

În decembrie anul trecut, surse susţineau că Rami Malek era deja favoritul printre candidaţii propuşi pentru rolul inamicului agentului James Bond, interpretat de actorul Daniel Craig.

Potrivit unor surse citate de Collider, filmările pentru serialul "Mr. Robot", al cărui protagonist este Malek, şi cele pentru "James Bond 25" vor avea loc simultan, astfel încât actorului îi va fi dificil să participe la ambele producţii. Totuşi, producătorii sunt pe punctul de a finaliza detaliile pentru ca Malek să apară în ambele proiecte.

Noul film din seria "James Bond" nu are încă un titlu şi va fi lansat în aprilie 2020, mai târziu decât era prevăzut iniţial, după ce, în august 2018, regizorul britanic Danny Boyle, care a semnat celebrul film "Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire", s-a retras din proiect, invocând "diferenţe creative". Boyle a fost înlocuit cu cineastul american Cary Joji Fukunaga.

Actorul Daniel Craig a confirmat în vara anului 2017 că va juca în viitorul film. Acesta va fi cel de-al cincelea film al său din această saga, după "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012) şi "Spectre" (2015).

Din distribuţie vor mai face parte Léa Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw şi Ralph Fiennes.

Actorul american de origine egipteană Rami Malek, în vârstă de 37 de ani a câştigat pentru rolul din "Bohemian Rhapsody", cel al lui Freddie Mercury, un Oscar, un Glob de Aur şi un trofeu BAFTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici