Actorul Robert Michael Morris a murit la vârsta de 77 de ani

Actorul Robert Michael Morris, recunoscut pentru rolul din filmul ”The Comeback”, a murit la vârsta de 77 de ani, informează contactmusic.com.

856 afișări
Imaginea articolului Actorul Robert Michael Morris a murit la vârsta de 77 de ani

Actorul Robert Michael Morris a murit la vârsta de 77 de ani

Actorul şi fostul profesor Michael Morris a ajuns cunoscut de public datorită rolului ”Mickey Deane” din seria produsă de HBO ”The Comeback”. Colega sa de platou, Lisa Kudrow, care a interpretat-o pe Valerie Cherish - i-a adus un omagiu regretatului actor, care a decedat marţi.

Fosta actriţa a serie ”Friends” a scris pe Twitter: ”L-am pierdur pe Robert Michael Morris astăzi. Ne-a lăsat cu daruri minunate, cel mai important fiind faptul că ne-a arătat cum arată un suflet bun”.

Creatorul show-ului, Michael Patrick King, care a fost unul dintre studenţii lui Moris, a realizat rolul special pentru el. 

Actesa a declarat? ”Robert Michael Morris a fost o inspiraţie, o inspiraţie pentru care să scrii şi în jurul căreia să te afli. Creativitatea sa era ajunsă numai de bucuria şi recunoştinţa pe care le simţea în fiecare zi doar pentru că îşi putea trăi viaţa ca un artist”.

Cauza morţii nu se cunoaşte momentan.

Morris a mai avut câteva apariţii în producţii precum '2 Broke Girls', 'The Middle' şi 'How I Met Your Mother'.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici