Actriţa acuzată că l-a hărţuit pe Alec Baldwin, condamnată la 210 zile de închisoare

Geneviève Sabourin, o actriţă canadiană aproape necunoscută, acuzată că l-a hărţuit pe actorul Alec Baldwin şi pe soţia acestuia, a fost condamnată, joi, la o pedeapsă de 210 zile de închisoare.

518 afișări
Imaginea articolului Actriţa acuzată că l-a hărţuit pe Alec Baldwin, condamnată la 210 zile de închisoare

Geneviève Sabourin (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Geneviève Sabourin, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită vinovată de hărţuirea lui Alec Baldwin şi a soţiei acestuia, Hilaria, după ce, miercuri, a primit o sancţiune penală pentru obstrucţionarea justiţiei, din partea unui tribunal din Manhattan, New York.

Chemat să depună mărturie la audierea de marţi, Alec Baldwin, în vârstă de 55 de ani, a declarat că actriţa din Montreal a sosit pe neaşteptate în faţa uşii lui în ziua în care s-a logodit cu Hilaria şi a compromis evenimentul.

În noiembrie 2012, Geneviève Sabourin a declarat pentru AFP că a întreţinut relaţii sexuale cu Alec Baldwin şi că a avut cu acesta "o relaţie romantică timp de mai multe luni".

"Şi, întrucât se părea că el avea o relaţie serioasă cu altcineva, am venit neanunţată la uşa lui pentru a cunoaşte versiunea lui asupra faptelor şi pentru a înţelege ce se întâmplă", a adăugat actriţa canadiană.

Actriţa a fost arestată pentru prima dată pe 8 aprilie 2012, la trei zile după ce a sunat la uşa actorului Alec Baldwin, starul serialului "30 Rock". El a acuzat-o că i-a expediat un număr foarte mare de e-mailuri în care îi spunea că îl iubeşte şi că vrea să se căsătorească cu el.

Alec Baldwin a negat că ar fi avut vreo relaţie cu Sabourin şi a afirmat că nu a provocat niciodată un schimb de e-mailuri cu aceasta.

Geneviève Sabourin l-a cunoscut pe Alec Baldwin în 2002, în timpul unor filmări. Actorul spune că a revăzut-o pe Geneviève în 2008, la cererea unei cunoştinţe, însă doar pentru o cină.

Hilaria Baldwin, cu care actorul s-a căsătorit în iulie 2012, a declarat că "îi este frică" de Geneviève Sabourin şi că aceasta a hărţuit-o fără încetare pe Twitter. Ea a citat un mesaj primit pe Twitter pe când era însărcinată, în care actriţa canadiană i-ar fi spus că va avorta copilul.

Alec Baldwin, în vârstă de 55 de ani, s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără ca el, în iulie 2012, la New York. Ei au împreună o fetiţă, Carmen, care s-a născut în august 2012.

Alec Baldwin a fost căsătorit între anii 1993 şi 2002 cu actriţa Kim Basinger, cu care are o fiică, Ireland, născută în 1995.

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru fraţi Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy şi de trei ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul "30 Rock".

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, deşi Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice sensibile. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin. Recent, a jucat alături de Cate Blanchett în "Blue Jasmine" (2013), regizat de Woody Allen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici