Actriţa Anna Paquin va avea gemeni

Actriţa Anna Paquin, din serialul TV "True Blood", care a anunţat în luna aprilie că este însărcinată, va naşte gemeni, în a doua jumătate a acestui an.

372 afișări
Imaginea articolului Actriţa Anna Paquin va avea gemeni

Anna Paquin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia despre sarcina actriţei, care este căsătorită cu Stephen Moyer, partenerul ei din distribuţia serialului "True Blood", a fost confirmată de un alt actor din aceeaşi producţie de televiziune, Sam Trammell, a cărui iubită, Missy Yager, a născut tot gemeni, în urmă cu 11 luni, informează hollywoodreporter.com.

Actorii Anna Paquin şi Stephen Moyer s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul "True Blood" - produs şi difuzat de postul HBO - şi s-au căsătorit în august 2010.

Stephen Moyer, în vârstă de 42 de ani, are deja doi copii - Lilac, în vârstă de 10 ani, şi Billy, în vârstă de 12 ani - dintr-o relaţie anterioară.

Anna Paquin, în vârstă de 29 de ani, şi-a reluat de curând rolul chelneriţei cu puteri telepatice Sookie Stackhouse, iar Moyer pe cel al vampirului Bill Compton, în cel de-al cincilea sezon al serialului "True Blood", care a avut premiera pe micile ecrane nord-americane pe 10 iunie.

Anna Paquin a primit premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru rolul din filmul "Pianul" (1993), la vârsta de doar 11 ani. Ulterior, actriţa americană a avut roluri convingătoare în filmele "Jane Eyre" (1996), "Amistad" (1997) şi în trilogia "X-men", unde joacă rolul personajului Rogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici