Actriţa Anne Hathaway a anunţat printr-un mod inedit că este însărcinată cu al doilea copil | FOTO

Actriţa americană Anne Hathaway a anunţat că este însărcinată cu al doilea său copil şi al actorului şi producătorului de film Adam Shulman, cu care este căsătorită din 2012, potrivit The Hollywood Reporter.

2370 afișări
Imaginea articolului Actriţa Anne Hathaway a anunţat printr-un mod inedit că este însărcinată cu al doilea copil | FOTO

Actriţa Anne Hathaway este însărcinată cu al doilea copil

Starul filmului "Ocean's 8" a anunţat vestea pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram. Lângă o fotografie a sa, în care se vede că sarcina este destul de înaintată, actriţa a scris mesajul "Nu este pentru un film".

Hathaway, în vârstă de 36 de ani, şi Shulman, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit în septembrie 2012 şi mai au un fiu, Jonathan, născut în martie 2016.

Actriţa a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Ea a jucat, de asemenea, în filme precum "Diavolul se îmbracă de la Prada", "Brokeback Mountain", "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland" şi "The Intern".

În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi a jucat rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar în 2013.

Anul acesta, Anne Hathaway a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici