Actriţa din "Romeo şi Julieta", Claire Danes, însărcinată cu primul ei copil

Actriţa Claire Danes, starul serialului de televiziune "Homeland", este însărcinată cu primul ei copil, a anunţat miercuri revista People, care îl citează pe agentul de presă al artistei americane.

441 afișări
Imaginea articolului Actriţa din "Romeo şi Julieta", Claire Danes, însărcinată cu primul ei copil

Actriţa Claire Danes, însărcinată cu primul ei copil

Actriţa americană a câştigat un Glob de Aur în luna ianuarie pentru rolul Carrie Mathison, o agentă CIA din popularul serial TV "Homeland". Ea mai are în palmares alte două Globuri de Aur - pentru rolurile din serialul "My-So-Called-Life" (1995) şi pentru cel miniseria TV "Temple Grandin" (2011) - şi un premiu Emmy - pentru rolul din miniseria TV "Temple Grandin".

Claire Danes este căsătorită cu actorul Hugh Dancy, starul din "Hannibal", din anul 2009.

Claire Danes, în vârstă de 33 de ani, este o actriţă americană de film, teatru şi televiziune, recompensată cu un Glob de Aur şi un premiu Emmy, care s-a remarcat şi în lungmetrajele "Fiicele doctorului March", "Cum să faci o cuvertură americană", "Romeo şi Julieta", "Orele", "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor" şi "Pulbere de stele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici